Klocki hamulcowe - -jakie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Muszę wymienic klocki hamulcowe, co polecacie?

Cytat:
2005-07-25 20:53:47, maksimus21 pisze:
Muszę wymienic klocki hamulcowe, co polecacie?

Lockhead czy jakoś tak , dobra cena i w miarę dobre

jest wielu producentów, 99% jest robione w Polsce, tylko zależy od materiału i oznakowania producenta "niby", ja polecam tarcze i klocki firmy Delphi, troszku drogie ale cóż....

only motocraft
zanabyłem ostatnio za 120 pln, jak zainwestować to we własne bezpieczeństwo

ja sobie kupuję DELPHI (sprawdź tu) ale jak potrzebne ci same klocki to możesz zainwestować w MOTORCRAFTy (link) lub tańsze FERRODO (link)

Jakieś nowe propozycje?

ATE - kolo 100zeta za kmpl

Ja od slawasa kupilem tarcze brembo + klocuszki lucasa. I jak na razie tarcze na dotarciu ale... jest.. POZYTYWNIE!. Staje w miejscu ;D

Witam,

Ja Delphi bym nie polecał.

Nr.1 jest TEXTAR, ale trochę drogi,
nr.2 Lucas-niezła reelacja ceny do jakości,
nr.3 Raicam czyli MAFF- super cena i jakość na 4+.
Ja jeżdze na Maffach od ok.4 lat, zjechałem ok.3 komplety w różnych samochodach i bez zastrzeżeń.

PZDR.

JM

Cytat:
2005-07-25 23:16:41, j23 pisze:
Witam, Ja Delphi bym nie polecał. Nr.1 jest TEXTAR, ale trochę drogi, nr.2 Lucas-niezła reelacja ceny do jakości, nr.3 Raicam czyli MAFF- super cena i jakość na 4+. Ja jeżdze na Maffach od ok.4 lat, zjechałem ok.3 komplety w różnych samochodach i bez zastrzeżeń. PZDR. JM

Na temat Maff też słyszałem raczej dobre opinie, oszem, kupiłem bo musiałem kupić w ciągu około 5 minut licząc z dojazdem do sklepu, i teraz żałuję... Ale może mam pecha... i tak niedługo będzie zupełnie inaczej

Ja założyłem sobie FERODO Target. Komplet kosztowal 70 pln uważam że to dobra cena i nie ma co wydawac 120 pln na Motocrafty

Chyba nie ma lepszych od Ferodo?!.

Cytat:
2005-07-26 10:03:13, gardenia1 pisze:
Chyba nie ma lepszych od Ferodo?!.

A to dlaczego?

A te ATE

Przykładowo zasadniczo

dlaczego nie Delphi?

Nie na tą drogę hamowania założoną

Twoje odpowiedzi są nic nie przydatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak dla kogo drogi kolego. Otóz zadajmy sobie podstawowe pytanie - jeździsz ostro, czy "niedzielnie" wtedy odpowiem szczegółowo.

Cytat:
2005-07-26 18:40:10, maksimus21 pisze:
Twoje odpowiedzi są nic nie przydatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maksimus21, spoko Wilku nie jednemu pomógł a ja mogę tobie, pomyślimy, dobierzemy