| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kszoku HF MEMBER Hyundai Lantra Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-07-25 21:34:22 Witam
Czy moze mi ktoś pomóc w podpięciu radia w samochodzie? Poprzedni właściciel (głupi szwab) obciął kable zamiast wyjąć kostki wchodzące do radia i nie moge dojść który kabel z którym połączyć. Próbowałem coś kombinować ale jedynym sukcesem było spalenie 3 bezpieczników Mam nadzieje że ktoś kumaty w kabelkach mi pomoże
Mam nastepujace kolorki kabelków: czarny (-12V), czerwony z niebieskim paskiem (+12V ??? ), a reszta to juz czarna magia - biały z żółtym paskiem, żółty z białym paskiem,żółty z niebieskim paskiem, jasny zielony, 3 jasno zielone z czarnym, czerwonym i białym paskiem, ciemny zielony. 3 ciemno zielone z białym, niebieskim i czarnym paskiem oraz brązowy.
I jeszcz jedno - kupiłem hultajowi elektryczną antene (poprz. złamana) - nie wie ktoś czy kabelki (do wysówania anteny oraz z napięciem) są pociągnięte przez cały samochód czy musze sam to zrobić ? PS I prosze sie nie smiać kabelkowego laika
[ wiadomość edytowana przez: Kszoku dnia 2005-07-25 22:09:22 ] |
mariogr HF MEMBER Hyundai Lantra Świnoujście | 2005-07-26 18:41:00 odbierz pocztę, wysłałem ci schemat instalacji audio i zasilania anteny. |
termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-07-27 14:30:43 Dzięki mariogr, ale to chyba nie do mnie tylko do Kszoku powinno pójść ![]() |
Kszoku HF MEMBER Hyundai Lantra Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-07-27 14:57:46 No właśnie - a ja tu sprawdzam wszystkie poczty i nic - nawet poczte polską sprawdzałem - też nic |
mariogr HF MEMBER Hyundai Lantra Świnoujście | 2005-07-27 20:17:45 sprawdź tą pocztę, już wysłałem. Poczty polskiej nie soprawdzaj |
Kszoku HF MEMBER Hyundai Lantra Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-07-28 13:25:56 Dzieki wszystkim za pomoc - teraz juz moze być tylko lepiej z tymi kabelkami
Mariogr - za ten schemacik to piwko ci sie należy |