| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2005-07-26 09:44:00
Za 3 000 to go od Ciebie wezmę
Zastanawiam się właśnie nad jakimś miejskim jeździdłem na dojazdy do pracy, jak mnie małżonka już zupełnie esperaka pozbawi ..... To w tej cenie miałbym drugiego .... Ale na poważnie, dla kupujących nowe samochody to sytuacja niewesoła, natomiast dla biedniejszych jest OK. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-07-26 10:00:22 No jak pojechales na Żeran to nie dziwne. Zreszta pewnie na jaka gielde bys nie pojechal to bys uslyszal podobne ceny. Gieldy sa dobre na stare, odpicowane zlomy - wtedy sie cos zarobi. Inaczej... raczej nie ma szans |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2005-07-26 14:22:19
A jak rozmawialiśmy na zlocie i powiedziałem że handlarz da 7 000 i będzie się zaklinał że to dla syna (żony, teściowej, szwagra lub innego pociotka) to żeśmy się tylko zaśmiali bo myśleliśmy że to już by było przegięcie kompletne - a tu proszę
Zawsze możesz zostawić żonie esperaka - na pewno by się ucieszyła (a po 2 tygodniach to ona jeździłaby ibizą a ty znowu esperakiem ) |
KaZaK Ford Focus KOMBI 200 ... Warszawa | 2005-07-26 16:04:06 normalnie jak ktoś za to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58153846 chce 4000 to ja już nie wiem ile mam za swój krzyczeć..... |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-07-26 16:50:18 Pawel zalamales mnie. 3tys? jak bym mial z atyle spzredac espero to bede jezdzil az rdza go zerzre |
Jac Leganza Warszawa | 2005-07-26 18:19:02 Ale to z allegro to jest zdaje sie z rozbitym bokiem... |
maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-07-26 18:21:52 Dokładnie Bartek dokładnie |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2005-07-26 18:49:47 Za 3 000 można przecież zrobić sobie kwietnik w ogródku z espero a i z czasu po ciężkiej pracy odpocząć przy piwku w kabriolecie, zamontować grilla itd. Przynajmniej by żal dupy nie ściskał że się sprzedało samochód za 1/n ceny zakupu.
Chociaż może powinniśmy się przyzwyczajać do takich cen
Nasi politycy z dumą mogliby powiedzieć że za dwie pensje przeciętnego Polaka można sobie "limuzynę" w dobrym stanie kupić... A co się tyczy tematu, Paweł - wybebesz ile się da bo i tak nikt nie będzie patrzył na twój "pot i łzy" a zwłaszcza kurczący się portfel, z którego co raz wyjmowałeś kasę na ulepszenia i usprawnienia samochodu. Przynajmniej nie będzie cię szlag trafiał że oddałeś samochód z dodatkami za grosze |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-26 21:04:36 Bart - don' t worry.
Moja przyjaciółka, mieszkająca na stałe w słonecznej Italii (... co raczej nie dziwi w przypadku włochów ) kupiła by chętnie Twojego Esperaka za okazyjne 7 tyś. zł. Niestety w jej rękach wróżę mu rok straszliwej eksploatacji
Pozdrawiam - SpeedR |
kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2005-07-26 21:12:03 Witam.
Z tego co czytam ...to mój Esperak ma u mnie dożywocie!!! Kobar |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-07-26 21:16:26
No toś trochę to od dupy strony załatwił... najpierw pożyczyć pod zastaw tego co masz sprzedać... A tu ceny są jakie są. Ale mam dla ciebie radę: oddaj pożyczkodawcy esperaka. Będziesz z nim kwita i pozbędziesz się samochodu. Widzi ktoś jakieś słabe punkty tego planu? Że co? że pożyczkodawca nie chce espero??? To znaczy że nie chce żeby mu dług oddać? |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-07-27 06:38:36
Spoko ten Esperak ma cały skancerowany bok i jest w "cudach z allegro". Cena więc adekwatna do stanu. No a jeśli chodzi o oddanie auta pożyczkodawcy... pożyczkodawca wyceniłby auto na tak śmieszną kwotę, że niejeden rozbitek byłby pewnie droższy!!! |
KaZaK Ford Focus KOMBI 200 ... Warszawa | 2005-07-27 08:38:33
Luzik.. Pożyczka rodzinna woęc czas zwrotu i raty nie grają roli, poza tym zaproponowana po ustaleniu faktu drastycznie niskich cen na giełdzie. Mimo to mam nadzieję na poprawę sytuacji lub jej czasową stabilizację - czyli kontakt z klientem końcowym z ogłoszenia .
czas pokaże... ja tam mam czas do września bo do tego czasu jest AC,OC,NW ..... Potem przerabiam na kwietnik ![]() |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2005-07-27 08:58:35
To ja Ci kwietnik wystawię, a wezmę sobie esperaka
bo jak będziesz miał kwietnik, to Ci już nie będzie potrzebny |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-07-28 01:17:36 Kazak, gadałem w robocie z ekspertem z Eurotaxu.
Powiedział, cytuję: "jeśli ktos ma coś do sprzedania, to niech sprzedaje czym prędzej..." Analitycy przewidują że z miesiąca na miesiąc sytuacja sprzedającego będzie co raz gorsza (pomijam dobre samochody w wieku 1-3), a poprawy w tej materii na razie nawet nie przewidują. Wiem że Cie nie pocieszyłem, ale chciałem żebys to wiedział i opychał go jak najszybciej się da, bo potem oddasz go co najwyżej na szrot ... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-07-28 06:55:09
Kurde... chyba expertem zostanę w Eurosexie. Już z miesiąc temu mówiłem "jak ktoś ma kasę na coś nowszego niech puszcza złoma do żyda póki ktokolwiek jest skłonny jeszcze na niego spojrzeć." |