Boguś

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fajne masz te fele

na żywo bajka

(widziany koło Leclerca) szkoda że ślepy

pozdro

Cytat:
2005-07-26 16:53:12, Kolber7 pisze:
Fajne masz te fele na żywo bajka (widziany koło Leclerca) szkoda że ślepy pozdro

Kapus....

P.S. Ja te fele juz widzialem w sobote

A ja działałem jako doradca przy zakupie na drodze telefonicznej

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-07-26 20:46:35, Czarek_Rej pisze:
Kapus.... P.S. Ja te fele juz widzialem w sobote

ja virtualnie widziałem jeszcze przed zakupem

Dżizus!!.....co się tu dzieje ....

Sorki że nie było publicznego chwalenia się ale to nie Esperaczek przecie ...już nie to "serce"do auta

Wy jesteście dla mnie jak dobrzy Przyjaciele i myślę że jutro mi nie znikną z auta ??

Tiaaa...zaczęło się od cichych konsultacji z Łukaszem...nie chciałem kupić czegoś niepewnego ...
Czarek to była sobota ?? .....już nic nie wiem i nic nie mówię
Kolber ....BARDZOOO Cię przepraszam ale po cięzkiej nocy w pracy spałem tylko 2 godzinki ....przed południem to jak robocik funkcjonowałem ....

Cytat:
2005-07-27 00:15:59, bogdan1 pisze:
Sorki że nie było publicznego chwalenia się ...

Boguś no coś Ty. Od dziś masz być tak samo pusty i próżny jak i my

Cytat:
Wy jesteście dla mnie jak dobrzy Przyjaciele i myślę że jutro mi nie znikną z auta ??

No i zepsułeś całą zabawę. Dooooooooooobra, założymy spowrotem

Pozdrawiam - SpeedR

spoko Bogdan.. nic się nie stało...tylko trochę się obraziłem

z tym spaniem nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem

pozdro

Cytat:
2005-07-27 00:15:59, bogdan1 pisze:
... Czarek to była sobota ?? .....już nic nie wiem i nic nie mówię 8

Noooo a pozniej sie widzielismy na BP jak skonczylem myc auto i se przyjechałes...

Cytat:
2005-07-27 00:23:48, SpeedR pisze:
No i zepsułeś całą zabawę. Dooooooooooobra, założymy spowrotem Pozdrawiam - SpeedR

Dzięki nim Beatka spojrzała wreszcie łaskawym okiem na to auto (ciągle mam przerypane za sprzedaż Esperaczka )

Pusty i próżny postaram się być .....mogę zacząć od jutra ??

Cytat:
2005-07-27 00:49:17, bogdan1 pisze:
Dzięki nim Beatka spojrzała wreszcie łaskawym okiem na to auto

Eee, fajne auto Miałem okazję przejechać się kawałek, goszcząc u Raffsy i powiem, że mam bardzo pozytywne odczucia

Cytat:
... ciągle mam przerypane za sprzedaż Esperaczka ...

Znaj moje dobre serce... przyślij Beatkę na tydzień do mnie Esperak zwykle i tak stoi w garażu, więc będzie sobie mogła przez tydzień jeździć do woli

Cytat:
Pusty i próżny postaram się być .....mogę zacząć od jutra ??

OK. Dla Ciebie zrobimy wyjątek. Masz tydzień by zostać burżujem i dołączyć do klubowej elity

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-07-27 10:16:15, SpeedR pisze:
......"Znaj moje dobre serce... przyślij Beatkę na tydzień do mnie Esperak zwykle i tak stoi w garażu, więc będzie sobie mogła przez tydzień jeździć do woli ......"

Proszę proszę .....zaczęło się od zwyczajowej prawie rozmowy o felgach, a doszliśmy raz,dwa do towarzyskiego trojkąta .....no i chyba muszę odciąć łącze z kompa bo Beatka tajne rozmowy z Tobą urządza....tak mi doniesiono

Kurdeee Jaco mnie ostrzegał że W-wa to sam Zboki (+Zoltar jako extra klasa ) ....ale se myślem....daleko i niegroźnie ...hmmm ....ogłaszam yellow alarm

Cytat:
2005-07-27 10:16:15, SpeedR pisze:
.." OK. Dla Ciebie zrobimy wyjątek. Masz tydzień by zostać burżujem i dołączyć do klubowej elity..."

Spoko...dzisiaj poślę Lotto ...reszta bieżących pomysłów w trakcie realizacji! ....W razie czego, jak się nie uda to zostanę tylko......"próżny"

W sobotę mało brakowało do w/w statusu ale ktoś mnie qrfa uprzedził ! -w naszym budynku (i to bezpośrednio 2 piętra pod nami) jest oddział banku PKO ....o godz.11:45 włączył się alarm....okazało się że 4 gości wpadło na ten sam pomysł co ja!! ....tyle, że oni zaatakowali przy tłumie klientów! ..."wzięli" 150 koła i....znikli

Pozdrufka!

Zbok z północy obluka fele w nocy

Cytat:
2005-07-27 11:27:23, bogdan1 pisze:
W sobotę mało brakowało do w/w statusu ale ktoś mnie qrfa uprzedził ! -w naszym budynku (i to bezpośrednio 2 piętra pod nami) jest oddział banku PKO ....o godz.11:45 włączył się alarm....okazało się że 4 gości wpadło na ten sam pomysł co ja!! ....tyle, że oni zaatakowali przy tłumie klientów! ..."wzięli" 150 koła i....znikli Pozdrufka!

Nie podejrzewałem, że nam osiedlowe PKO okradną...