| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-07-26 16:53:12 Fajne masz te fele
na żywo bajka
(widziany koło Leclerca) szkoda że ślepy
pozdro |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-07-26 20:46:35
Kapus....
P.S. Ja te fele juz widzialem w sobote |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-26 20:51:54 A ja działałem jako doradca przy zakupie na drodze telefonicznej
Pozdrawiam - SpeedR |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-07-26 22:43:10
ja virtualnie widziałem jeszcze przed zakupem |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-07-27 00:15:59 Dżizus!!.....co się tu dzieje ....
Sorki że nie było publicznego chwalenia się ale to nie Esperaczek przecie ...już nie to "serce"do auta
Wy jesteście dla mnie jak dobrzy Przyjaciele i myślę że jutro mi nie znikną z auta ??
Tiaaa...zaczęło się od cichych konsultacji z Łukaszem...nie chciałem kupić czegoś niepewnego ...
Czarek to była sobota ?? .....już nic nie wiem i nic nie mówię
Kolber ....BARDZOOO Cię przepraszam ale po cięzkiej nocy w pracy spałem tylko 2 godzinki ....przed południem to jak robocik funkcjonowałem ....
|
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-27 00:23:48
Boguś no coś Ty. Od dziś masz być tak samo pusty i próżny jak i my
No i zepsułeś całą zabawę. Dooooooooooobra, założymy spowrotem
Pozdrawiam - SpeedR |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-07-27 00:27:55 spoko Bogdan.. nic się nie stało...tylko trochę się obraziłem
z tym spaniem nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem
pozdro |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-07-27 00:34:08
Noooo a pozniej sie widzielismy na BP jak skonczylem myc auto i se przyjechałes... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-07-27 00:49:17
![]() ![]()
Dzięki nim Beatka spojrzała wreszcie łaskawym okiem na to auto (ciągle mam przerypane za sprzedaż Esperaczka )
Pusty i próżny postaram się być .....mogę zacząć od jutra ?? |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-27 10:16:15
Eee, fajne auto Miałem okazję przejechać się kawałek, goszcząc u Raffsy i powiem, że mam bardzo pozytywne odczucia
Znaj moje dobre serce... przyślij Beatkę na tydzień do mnie Esperak zwykle i tak stoi w garażu, więc będzie sobie mogła przez tydzień jeździć do woli
OK. Dla Ciebie zrobimy wyjątek. Masz tydzień by zostać burżujem i dołączyć do klubowej elity
Pozdrawiam - SpeedR |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-07-27 11:27:23
Proszę proszę .....zaczęło się od zwyczajowej prawie rozmowy o felgach, a doszliśmy raz,dwa do towarzyskiego trojkąta .....no i chyba muszę odciąć łącze z kompa bo Beatka tajne rozmowy z Tobą urządza....tak mi doniesiono
Kurdeee Jaco mnie ostrzegał że W-wa to sam Zboki (+Zoltar jako extra klasa ) ....ale se myślem....daleko i niegroźnie ...hmmm ....ogłaszam yellow alarm
Spoko...dzisiaj poślę Lotto ...reszta bieżących pomysłów w trakcie realizacji! ....W razie czego, jak się nie uda to zostanę tylko......"próżny"
W sobotę mało brakowało do w/w statusu ale ktoś mnie qrfa uprzedził ! -w naszym budynku (i to bezpośrednio 2 piętra pod nami) jest oddział banku PKO ....o godz.11:45 włączył się alarm....okazało się że 4 gości wpadło na ten sam pomysł co ja!! ....tyle, że oni zaatakowali przy tłumie klientów! ..."wzięli" 150 koła i....znikli
Pozdrufka!
|
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-07-28 09:56:22 Zbok z północy obluka fele w nocy |