Napis Check

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i mam pytanko, caly czas mi sie swieci napis check na wyswietlaczu od kompa - czemu wie ktos moze? Od momentu zapalenia do momentu wylaczenia - nie chce zgasnac. pozdr

he?? instrukcja obługi... zczytaj błedy... i uciekaj stąd zanim posypie sie lawina bluzgów

No nie
Ręce normalnie opadywują
Dobrze, że tego Res nie widzi
Wyszukiwarka, wyszukiwarka, wyszukiwarka........
Albo jak kolega wyżej radzi

wyszukiwarka
wyszukiwarka
wyszukiwarka
wiem co sie robi koledzy, ale....
zczytalem bledy i ich nie ma a napis sie caly czas pali wiec dlatego sie pytam, nie chodzilo mi sie o lampke silnika tylko napis chceck na wyswietlaczu. jezeli kogos urazilem swoja niewiedza to przepraszam i nikt nie zna przyczyny to prosze o zamkniecie tematu.

Cytat:
2005-07-26 21:55:04, syciu pisze:
wyszukiwarka wyszukiwarka wyszukiwarka wiem co sie robi koledzy, ale.... zczytalem bledy i ich nie ma a napis sie caly czas pali wiec dlatego sie pytam, nie chodzilo mi sie o lampke silnika tylko napis chceck na wyswietlaczu. jezeli kogos urazilem swoja niewiedza to przepraszam i nikt nie zna przyczyny to prosze o zamkniecie tematu.

Niewiedzą nie można urazić.
Biega tylko o to, że tworzony jest kolejny wątek na ten sam temat. Wyszukiwarka jest nie tylko po to, żeby znaleźć rozwiązanie swojego problemu, ale także po to, aby można było KONTYNUOWAĆ WĄTEK w razie jakiś dodatkowych pytań.
Wychodzą później kwiatki typu: 40 wątków na ten sam temat, po min 16 postów (z czego 37 poblokowanych z jakiś powodów ) i weź to wszystko przejrzyj chłopie bezstresowo i bez marnowania czasu
I nie obrażać się mi tutaj za zwrócenie uwagi. Massa URG, Alicia i Res próbują po prostu ułatwić wszystkim korzystanie z wiedzy zawartej na tym forum i utrzymać jaki taki porządek
Howgh

hej ja sie nie obrazam, zamknijcie watek i sprawy nie bylo. generalnie jest tak ze czasem czlowiek szuka czegos a i tak znalezc nie mozna. pozdrawiam

znalazłeś odpowiedź w archiwum ??