Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2005-07-27 13:15:41 Miałem to samo. Padł mi siłownik centralnego. Skończyło się na wyciągnięciu na siłę grzybka (czyli tego bolca) - wtedy drzwi się otworzyły i dalej to już klasyka - tapicerka ciach, siłownik ciach, kasa za niego i za robociznę też ciach niestety. |
![]() Gudzy Omega B X20XEV Szczytno | 2005-07-27 13:50:11 Miklo powiedz mi czy to jes wogole mozliwe, sama idea ryglowania mowi, ze od wewnatrz bolca nie mozna wyciagnac. Czy mam wiec na maksa probowac ? |
![]() miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2005-07-27 14:38:40 Mnie przy tym nie było - wyciągali ponoć na siłę. Tutaj na forum pisano kilka razy, że da się. |
![]() trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | 2008-11-15 18:38:03
Mam identyczny problem tylko w C Moze ktos poradzi jak teraz te drzwi otworzyc , probowalem na sile dzyndzla wyciagnac ale nie da rady a tapicere na zamknietych drzwiach sciagnac to chyba problem bedzie |
![]() trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | 2008-11-16 12:53:03 I juz po problemie.. Wystarczy odsunac szybe wziasc kombinerki i pociagnac mocniej za dzyndzla i otwarte a z drugiej strony co to za rygiel co sie go da otworzyc.
Teraz silownik cos zaczal reagowac i czasem sie rusza ale i tak nie otwiera drzwi. |