MotoNews.pl

LADA rajdowa na sprzedaż!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ostatnim numerze miesiecznika WRC jest ogłoszenie dotyczace LADY 2105 na sprzedaż .Auto jest przystosowane do amatorskich rajdów i według właściciela idealnie nadake sie do KJS , rajdów terenowych itp. Cena 4999PLN. Mozna ja zobaczyc na naszej galerii klubowej , ale w gazecie też jest fotka, na którym autko wygląda juz trochę inaczej. Gdybym miał te 4999....
Paweł

Z tego co wiem lada juz znalazła nabywcę . Teraz tylko jeszcze nie wiem - kto ją kupił

zapomniałeś dodać że była to ta łada której zdjęcia od pewnego czasu są na klubowej :

No i oczywiście to nie 2105 tylko 2107 .
Ps. Konri - wgrywam właśnie na serwer lycosa te obrazki do obróbki.

Jasna cho....Miły znowu mnie nakryłes na kłamstwie:)

Zobaczcie jakie ogłoszenie jest na hodze:
Cytat:
Łada 2105 - sprzedam 11 czerwca 2003

Łada 2105, rocznik 1987 (składak), silnik 1995cm3 DOHC z Argenty, jednopunktowy wtrysk, turbo z BMW 525TDS (do regeneracji) zestaw tuningowy Guya Crofta (szybkie wałki rozrządu, głowica, dolot, wydech plus kilka innych pomniejszych rzeczy), dwie skrzynie, piątki, krótka i długa (założona krótka), buda przerobiona pod most z Argenty, most z Argenty właśnie, stabilizator tylnego zawieszenia, amortyzatory gazowe Bilstein, klatka (niehomologowana), dwa kubły Sparco, obspawana buda, odchudzona- szyby z pleksi, za wyjątkiem przedniej, nawiercane blachy, brak tapicerki i tylnej kanapy, opony 175SR13 (za dopłatą mogę dołożyć alusy OZ Racing, 15" z oponami Nokian NRV, mocno zużytymi), dystanse, utwardzona i obniżona maksymalnie. Prawdziwy potwór! Według G-Techa 7.2 sek. do 100km/h (krótka skrzynia), Vmax nieznany, (koniec skali na liczniku), ale grubo powyżej 200km/h na pewno, bo przy 180kmh/ mam 5500rpm, a silnik kręci gładko do 7500. Moc zmierzona na hamowni inercyjnej to 187.5KM NA KOŁACH! Potwierdzone wydrukiem. Zarejestrowana, opłacona, w stanie prawie idealnym (turbo). Doskonała do ścigania się lub zabaw w 400m. Sprzedaję, bo nie umiem jeździć tym autem - bardzo ostre auto i piekielnie trudne w prowadzeniu - ostrzegam z góry, żeby potem nie było niespodzianek

cena: 12000 zł, nie do negocjacji.
telefon:
imię i nazwisko: Ryszard Pazura
adres: Turawa
województwo: opolskie
e-mail: bbq@poczta.fm

Ogłoszenia Hoga.pl rajdy
Gdzies tam pod konec strony ono mniej wiecej się znajduje(z 11 czerwca)
Pzdr Grzesiek

eeeeeeeeeeeeeeeee

WOW ale to musi chodzić

przecież to jest ta wyścigowa lada ze zdjęć z Rudnik))