MotoNews.pl

Podświetlane popielniczki w E-36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj bawiłem się w małe sprzątanie i na moim celowniku znalazły się popielniczki i odkryłem że mają one delikatne podświetlenie w okolicach lejka do kiepowania petów. Dostaniemy się do nich po wyjęciu pojemniczka i odkręceniu dwóch śrubek. Żaróweczki oczywiście były spalone, ale na każdej stacji można takie kupić 1,2W, wciskane w plastykową oprawkę.

WOW

Cytat:
2005-07-28 20:19:41, Peet pisze:
Dzisiaj bawiłem się w małe sprzątanie i na moim celowniku znalazły się popielniczki i odkryłem że mają one delikatne podświetlenie w okolicach lejka do kiepowania petów. Dostaniemy się do nich po wyjęciu pojemniczka i odkręceniu dwóch śrubek. Żaróweczki oczywiście były spalone, ale na każdej stacji można takie kupić 1,2W, wciskane w plastykową oprawkę.

ale co z tego, chyba 99% uzytkownikow o tym wie, miales jakis problem z wymiana ze o tym piszesz? ja tez kiedys wymienialem ta zarowke a co ciekawe ja mam tylko przednia popielniczke podswietlana

To ja się chyba mieszczę w tym 1%.

Cytat:
2005-07-28 22:23:29, Peet pisze:
To ja się chyba mieszczę w tym 1%.

a ktory masz rocznik 316? ciekawe dlaczego ja nie mam z tylu podswietlania w popielniczce ?

W e30 mam też tylnia podświetlaną

ja tez mam tylko przednią popielniczke podświetloną, tylna wogóle nie ma instalacji

buuuuuuuu, a u mnie chyba nie jest podśiwtlony ten kiepownik.
Tolo84 który Twój rocznik?

Cytat:
2005-07-29 09:37:34, cjanek pisze:
buuuuuuuu, a u mnie chyba nie jest podśiwtlony ten kiepownik. Tolo84 który Twój rocznik?

94, wiem ze byly wersje bez "raucherpaket" czyli bez pakietu dla palaczy i one nie mialy wcale popielniczki ;]

Cytat:
2005-07-29 09:59:10, tolo84 pisze:
"raucherpaket" czyli bez pakietu dla palaczy i one nie mialy wcale popielniczki ;]

"RAUCHERPAKET" - ciekawe, pakiet dla palaczy, czego to oni nie wymyslą jeszcze. To polonez miał RAUCHERPAKET od początku produkcji

Cytat:
"RAUCHERPAKET"

a ja tego niestety nie mam i muszę kiepować za oknem

Cytat:
2005-07-30 11:26:11, piotrfire pisze:
a ja tego niestety nie mam i muszę kiepować za oknem

A ja mam i w aucie nie palę, możemy się zamienić... autami...

ok jak pali ci 3 l/100 to się mieniamy

a tak na marginesie to jak rozglądałem się za E36 to jeden gość próbował mni taką wcisnąć mówił że robiona na zamówienie bez popielniczek

Cytat:
2005-07-30 11:29:57, piotrfire pisze:
ok jak pali ci 3 l/100 to się mieniamy

prawie, bo 100km robię za 12-13zł.

Cytat:
prawie, bo 100km robię za 12-13zł.

zalatuje mi tu czerwienią

Cytat:
2005-07-30 11:37:10, piotrfire pisze:
zalatuje mi tu czerwienią

mówimy o kosztach 100km. A więc ja takie mam jak napisałem, czerwona, żółta, niebieska czy fioletowa, co za różnica, ważne, że jeździ normalnie...