[kupię] Fiata 126 FL z alternat, tanio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię maluszka z alternatorem, w miarę tanio, do przeróbki na cabrio jeepa. Może być lekko przygnity ważne żeby mechanika była w miarę tzn na chodzie. Kraków i okolice w stronę Zabierzowa, Krzeszowic

Ja mam takiego tylko jest dziurawa podłoga i blok silnika uszkodzony(pęknięty) to jest do załatwienia, mial teraz opłącone OC na pół roku i ma 50 % zniżki to chociażby numery budy masz tanio Jeśli byłbyś zainteresowany to 502 665 001 lub 3575820. Napisz najlepiej na gg jak coś to foty załątwie Pozdrawiam

ja ci mojego oddam za 400zl oc do konca roku

stary jedz na auto złom

Tia, pewnie - na wszelkich złomach i szrotach za grosze sprzedają i jeszcze podziękują że wziąłeś. Gdyby było tak kolorowo sam bym już miał kaszla .

no boombel, Twój by mi pasował , ale za daleko niestety :/

zapomnialem ze nie ma przegladu ale co to 130km wezmiesz sobie lawetke i problem z glowy a malcem jezdzilem do konca pewnie bym do tej pory jezdzil jakbym nie zmienil auta wiec auto sprawne za 400zl przeciez to nie duzo hehe

jesli masz oc to mozesz spokojnie jechac bez dow rej, jesli cie zlapia to dostaniesz max 50 zeta mandatu za brak dokumentow, najczesciej konczy sie i tak tylko na pouczeniu. (sprawdzone )
to sie chyba bardziej oplaca niz laweta... hm...?

sprzedany