| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KAMILA_Z_USTRONIA Sympatyk FEFK ST170, Leon Cupra USTRONIE | 2005-07-30 09:52:33 DZIEŃDOBRY !!
Temat napewno byl wielokrotnie poruszany !! ale , zjada mi opone przednią pasażera od strony zewnętrznej . auto jest po dzwonie przez poprzedniego właściciela , ja też tą strone niezle potraktowałam !! MOJE PYTANIE ?? jak pomierzyć co się przesuneło ? mierząc podwozie strony są w granicy błędu !!! na gęometri ,, fachowiec potrafi tylko wykonywać polecenia ,, maszyny !!! czy czeka mnie rama ??? do naciągania ??? niebardzo wiem do czego zmierzyć kielichy ,? |
maciek701 Sympatyk FEFK Tychy | 2005-07-30 12:31:47 jedz do innego fachowca ... tzn,ze mialas 2 dzwony w tym samym miejscu?? to moze byc wszystko krzywe ... |
KAMILA_Z_USTRONIA Sympatyk FEFK ST170, Leon Cupra USTRONIE | 2005-07-30 17:28:57 BYŁAM NA LASERACH , ale gość nie potrafił ( nieznał nic poza podstawowymi funkcjami ) ----> i stwierdził że jest coś krzywe ---> a ja myślałam że on to nastawi !
w poniedziałek skocze do innego miasta ! |
WilK Honorowy Członek Klubu Black Magic Prowansja | 2005-07-30 23:12:41 I tak zrób Kamilko. |
KAMILA_Z_USTRONIA Sympatyk FEFK ST170, Leon Cupra USTRONIE | 2005-08-09 21:13:23 Godny polecenia !! ZAKŁAD : zbierzności i geometri
KOŁOBRZEG ul. SIENKIEWICZA 12 EXIM ZANIM podejdą do badania sprawdzają luzy ; na wszystkim co ma znaczenie ; wachacze , drążki kier , koń. stab , luzy na kolumnie kier. luzy na tylniej belce , itp. ( WSZYSTKO CO MA ZNACZENIAE ) I ALBO SIĘ PODEJMUJĄ , albo sugerują wymiane części ! zbierzność ze sprawdzeniem geometri 100- 120 zł. urządzenie może nie jest hitem ostatnich 5 lat LECZ LUDZIE MAJĄ WIELKIE POJĘCIE CO ROBIĄ !!! i potrafią OBSŁUGIWAĆ URZĄDZENIE !! BEISSBARTH ML 3000PC |