Pozdrowienia z Pragi =p ...[po powrocie]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No witam szanownych kolegow! Wczoraj noca powrocilem z Pragi obladowany paroma fotkami..oczywiscie wiekszosc to fotki furakow a jakze!!! Podziele sie paroma wrazeniami...otoz mnoga jest liczba...nie wiem moda jakas czy co betek X5 i e65...badz co badz niezle limuzynki...ich nie fotografowalem bo zygalem juz nimi...spotkalem na miescie kilka ferrarek ktore dzielnie mi umykaly [ale mam niespodzianke zwiazna z ferrarkami]...duzo tez stosunkowo porschakow [tez mi umyklay]...ale o dziwo najwiecej cayenne'ow!!! spotkalem kilka bentley'ow, Acur SUV'ow jakichs...pare hummerow tez sie trafilo...kilka klasykow [foti na zachete]...troche maserati, duzo skod nowe passaty [szczegolnie we flocie wypozyczalni z lotniska]...mialem sie wybrac do salonow porscha i BMW ale jakos sie nie zebralem...ogolnie wyjazd udany duzo browarow obalonych...most karola zapierdzielony caly w turystach podobnie jak plac waclawa. na ktory wieczorami wychodzily tanie dziwy jak juz ktos wspominal kiedys =) Podziwiam Prage za to ze zarabiscie rozwiazana jest tam komunikacja miejska! 3 dlugie linie metra pozwalaja bez problemy przemierzac cale miasto [bylem kilka lat temu w pradze i od tamtej pory wyremontowano lub wymieniono na nowo pociagi...teraz jest full profi elektronika wszedzie!!!] podobnie z autobusami...jest ich pelno i wszystko jest punktualne co do minutki!!! Sa ta wymieniane od 98 roku karosy-renault...ladne i wygodne...tez full elektronika!! Tramwaje choc starusienkie to utrzymane na zarabistym poziomie i tez wyposazone w moduliki pokazujace jakie stacje mamy przed soba...w kazdym srodku transportu nawija lektor mowiac jaka stacja nastepna jaka jest aktualnie i w ogole =) Praga sie postarala pod tym wzgledem...za 280 koron kupilem sobie bilecik na wszystkie srodki do woli przez tydzien wiec BMka stala pod domem prawie nieuzywana [tylko po zakupy]...ogolnie spoko fajnie i ladnie!!! Ale niestety drogo!! Ceny w czechach we wszystkim sa wyrownane z naszymi...tyle ze browar w pubach w miare tani bo od 17-23 koron za kruszowice czy zlatoprameny...100 koron kosztuje 14 zlotych...to chyba narazie tyle...aha wstapilem oczywisie do muzeum techniki...fotki wkrotce....byla tam jedna furka godna podziwu =)...na zlot corvettek niestety za pozno dojechalem i nie zdazylem...ale nstepnego dnia minely mnie dwie dopieszczone ryczace szwajcarskie c2 bodaj albo c3...te takie z lat 70tych...miooodne!!! zalowalem ze nie zdazylem!!! =( A tu kilka fotek na zachete =) pozdro!!! [sorki za jakosc ale biegalem z podrecznym sprzetem fotografujacym wiec...=/]

aha!!w trakcie mojego powrotu kolo godzin poludniowych w RMFie gadali cos o maluszkach i wypowiadal sie Marek Janota...kojarze to nazwisko [to nie ktos od rally filipa?]...slychac bylo w tle jego malca =)...cos podobnie brzmial do 900tki nie wiecie kto to taki?

Dawaj wiecej fotek, na tej ostatniej to na co zwrocic uwage ?? na octawke czy escorcika ? ?? czy na to biale w rogu co go w ogole nie widac prawie ??

BTW to jak Granade sprzedawales to szkoda ze na tym forum ogloszenia nie dales a tylko na capri.pl

Cytat:
aha!!w trakcie mojego powrotu kolo godzin poludniowych w RMFie gadali cos o maluszkach i wypowiadal sie Marek Janota...kojarze to nazwisko [to nie ktos od rally filipa?]...slychac bylo w tle jego malca =)...cos podobnie brzmial do 900tki nie wiecie kto to taki?

Akurat bylem w trasie i tez tego sluchalem, cos o pasjonatach maluszkow mowili, że zrobienie takiego furacza jak ten co brzmi w tle troszke kosztuje itp
O własnie, bo byla rocznica zjechania pierwszego maluszka z tasm FSM

Co do pragi to zacheciles mnie, nie wiedzialem gdzie jechac, a teraz wiem

pozdr.

Oj polecam Prage i to baaardzo!!! Nawet nie wiecie ile sie lasek kreci!!! A poza tym pieknie tam jest nie ma co =) Pogoda tez zajefajna tam panuje caly pobyt skwar!!! Wstepujcie do muzeum techniki jest zarabiscie!! Dzis zarzuce fotami jak wroce od rodzinki...aha!! Grania ciagle na sprzedaz maskekk =) a zwrocic uwage macie na to czego nie widac =) bo to chyba jakis 4 drzwiowy fiacik 600? nie wiem nie znam sie ale na fiaciora mi to wyglada =) pozdro!!!
PRAG RULES!!!
a nwet sporo polakow sie spotyka...nawet po tablicach widac...

Cytat:
2005-07-31 10:47:54, ulik87 pisze:
aha!!w trakcie mojego powrotu kolo godzin poludniowych w RMFie gadali cos o maluszkach i wypowiadal sie Marek Janota...kojarze to nazwisko [to nie ktos od rally filipa?]...

Tak, to jego brat

a no nie widac go. dawaj wiecej fotek. Grani juz i tak nie kupie neistety ale z ciekawosci sie spytam ile ?? moze byc na priwa jak cos

Heheh...jakby ktos z was byl w czechach i by go pepiki-twarde daszki sciagnely i mandat chcialy wciskac to nie macie kasy...jedziecie do austrii przez czechy =) Ja ojcu powiedzialem zeby tak gadal no i sciagneli nas w pradze jak szukalismy domu...bylo do 50 a my niby 80 cielismy...i wal ze karta za benzyne i nie mamy koron =) Bo czesi ograniczen przestrzegaja o dziwo =/...i nas puscili...kolo sie pochwalil ze na mazury jezdzi na wczasy///a jak wracalismy wczoraj to za piotrkowem tryb. na radom...patrze jedzie laweta z betami...noweczki piekne trojeczki i piatki [7 na lawecie] no to uciecha ze fajne i ze ladne...jedziemy dalej kolejna...dalej i kolejne 4 za soba a wszystkie z LITWY!!! lacznie 6 lawet po 7 samochodow...X5tki 5tki i 3ki niektore w pokrowcach ;]...a wszystkie ciely 90 na godzine...i jeden na luku dosc mocnym wyprzedzal sobie osobowke ogolnie fajny widok...mam tez fotki ale malo widac...jutro sie wezme za nie...zrobie jakas galerie...albo wstawie na moja stronke!!!

Dobra zarzucilem czesc fotek na serva!! =) wiec mozecie poogladac...ale jest to tylko 10% tego co widzialem...reszta mi umknela =) ale co sie napatrzylem to moje!!! =) A teraz zagadka!! co jest na tych dwoch fotach?

i co?

a link do galerii to:
galeria ulikowa
pozdro!!!

odnosnie galerii...jest tam zdjecie tylu bezowej/zlotej ferrarki...to byla chyba 612 Scaglietti...ale niestety uderzona lekko w przod =(...i to brazowawe maserati co wyjezdza to tez po serwisie [ono bylo ze slowacji]...pozdro!! a to srebrne cudo [ferrarka] V12 na 6 gaznikach webera to bodaj 365 GTC/4...miooodne!!!

[ wiadomość edytowana przez: ulik87 dnia 2005-08-02 00:16:43 ]

na pierwszej focie to porsche 911 carrera 4 zdaje się, a na drugiej Laguna? bo nie wiem ocb z drugą

no na pierwszej najnowsza carrerka w convertiblu niestety przed wskoczeniem do tramwaju i pod slonce =)...ale cos za lagunka jest =)...nie macie szans na zgadniecie...ale minela mnie ferrareczka F430!!!! i jak w wielu przypadkach nie zdazylem na czas

cos z tej laguny wystaje przez okno

A to ferrari koło tej laguny

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-08-02 10:31:55 ]