[k]Turbine i intecoler

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. Wielkośc obojetna. Turbina moze meic luz na sworzniu i przeciekac-oby zatarta nie byla.... intercoler oby nie byl dziurawy. Generalnie im wieksza turbinka tym lepiej ale obojetne to

biedne przeguby amzoe byc kompresor na pasek ??? jakis czastemu chyba mi kumpel wspominal ze wytargal cos takiego.

Jaki kompresor i od czego ???

Cytat:
2005-08-02 22:14:17, maskekk pisze:
biedne przeguby

Nic z tych rzeczy.. nic do malca

w audi tez latwego zycia niemaja ;P

na lejacej turbinie nic nie sprawdzisz.
szkoda roboty.
co najwyzej mozesz stracic cisnienie oleju w ukladzie.

wielkosc tez nie jest obojeta. za duza bedzie miala super opuznienie a za mala niedosc ze sie przekreci to jeszcze nie wydoli.

no chyba ze zabierasz sie za przekroj turbiny to rzeczywiscie niema znaczenia

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-08-03 08:46:13 ]

Cytat:
2005-08-03 08:45:26, PG pisze:
na lejacej turbinie nic nie sprawdzisz. szkoda roboty. co najwyzej mozesz stracic cisnienie oleju w ukladzie. wielkosc tez nie jest obojeta. za duza bedzie miala super opuznienie a za mala niedosc ze sie przekreci to jeszcze nie wydoli. no chyba ze zabierasz sie za przekroj turbiny to rzeczywiscie niema znaczenia [ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-08-03 08:46:13 ]

Moze byc lejąca i wielkosc obojetna... zaufaj mi.. oby interkólert byl caly i nie pozagniatany

Cytat:
2005-08-03 08:23:42, maskekk pisze:
w audi tez latwego zycia niemaja ;P

Audi bedzie zawsze seryjne....

P.S Przegub juz mam nowy i mam nowy silnik i gazik do audili wiec tylko wsadzic i robic wioche na eko

Mam klika turbin ale z takim luzem osiowym że wirniki więcej na boki latają niż się kręcą - pasuje taka?

Cytat:
2005-08-04 00:22:56, Race_D pisze:
Mam klika turbin ale z takim luzem osiowym że wirniki więcej na boki latają niż się kręcą - pasuje taka?

A ile wujek wolasz???

A nie wiem - ile chcesz stracić? 250 na początek . No co - trza mieć z czego zjechać

2.5 zł