MotoNews.pl

[S] świece zapłonowe BERU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chyba najlepsze świece za dość rozsądną cenę. Komplecik do 126p za 20 zł (2szt.)

Mam również możliwość dobrania świec do innych autek w wersji czteroelektrodowej z serii ULTRA-X. Doskonale sprawują się przy instalacjach gazowych.
(więcej na www.beru.com)

Mniej wymagającym polecam NGK
Dla miłośników maluszka mam w wersji cieplejszej i zimniejszej z naciętą elektrodą.

A może ktoś chce czteroelektrodowe świece BOSH ??? WR78 G z krótkim gwintem do 126p za 20 zł/szt.

Więcej info na PRIV lub pod adresem swiece(at)zielik.com

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Zielik dnia 2005-08-02 23:34:57 ]

Te NGK mam w detalu na sklepie za 14.30 szt. A te beru to nieliczący się
syf na rynku.

[ wiadomość edytowana przez: Hycelius dnia 2005-08-03 08:06:10 ]

Cytat:
2005-08-03 08:05:57, Hycelius pisze:
Te NGK mam w detalu na sklepie za 14.30 szt.

To drogo masz Ja mam na sklepie po 13,50/szt.
A co do Beru , to już dawno straciło swoją renomę..
Sory za OT.
Piotrek.

Ja mam NGK po 12,00 zł za sztukę... przepraszam - że wcześniej nie napisałem. targujemy się???

A co do Beru to mam sprowadzane z NIEMIEC, natomiast czteroelektrodowe z Francji. Jak ktoś nie wie to na zachodzie więcej samochodów na nich jeździ niż na Boschach, chociaż NGK coraz bardziej króluje na rynku.

U mnie w malcu BERU wypadły lepiej niż NGK i na bank przy nich zostanę. W Ostrowi jeździ na czteroelektrodówkach coraz więcej autek z rodziny OPLA i VW i każdy je chwali:
cytuję: "-ładniej zchodzi z obrotów, - szybciej się wkręca, równomierniej pracuje ( i na gazie i na benzynie) nie spotkałem się z ani jedną negatywną opinią moich klientów, a słysze same pochwały - więc opinie "pieniaczy" którzy nigdy nie używali a negują nie są zbytnio kulturalne.

Oferuję wam coś co jest sprawdzone... nie ściągnęłem pierwszych lepszych i zachwalam - tylko kilka miesięcy testowałem je zanim zaczęłem oferować ludziom - i jestem pewien że oferuję świece o bardzo dobrej jakości i parametrach...