MotoNews.pl

Fluorescencyjne felgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chce pomalowac farbą fluo fele...na biało...tak jak ma policja...probowal ktos tego?

Cytat:
2005-08-03 15:26:03, RysiekLBN pisze:
chce pomalowac farbą fluo fele...na biało...tak jak ma policja...probowal ktos tego?

Przypuszczam, że policja próbowała

policja może ja coś pomyliłem ale z czego pamiętam lakier fluorescencyjny to taki który po "naświetleniu" daje efekt świetlny w ciemności a więc który radiowów ma coś takiego i gdzie ?

Cytat:
2005-08-03 20:29:39, noxx pisze:
policja może ja coś pomyliłem ale z czego pamiętam lakier fluorescencyjny to taki który po "naświetleniu" daje efekt świetlny w ciemności a więc który radiowów ma coś takiego i gdzie ?

każdy jeden ma takie pasy na karoserii....oprócz białych drzwi które nie są fluorescencyjne są pasy które świecą w cienosciach

Koledzy..mylicie pojęcia. Jedynie co to Policja ma pasy wykonane z foli odblaskowej takiej jak sa wykonane znaki drogowe

no właśnie teraz pytanie oco chodziło koledze ??:>

Cytat:
2005-08-03 20:40:34, Irekcity pisze:
Koledzy..mylicie pojęcia. Jedynie co to Policja ma pasy wykonane z foli odblaskowej takiej jak sa wykonane znaki drogowe

oj tam...czepiasz się

Jeśli chcesz pomalować fele lakierkiem fluo...coś tam to najlepiej znadz producenta budzików oni maluja czymś takim wskazówki

Cytat:

dokladnie tak. jest jeszcze jedna mozliwosc.... isc do drogowcow i wziasc od nich farbe do malowania pasow na jezdni. do tej farby dodaje sie sprecjalny proszek dzieki ktoremu tak odbija ona swiatlo.

zapomnialem.. sa w sprzedazy fluorescencyjne farby w spraju do malowania sprezyn samochodowych..... kolory: sam jaskrawe koszta malego spraju to chyba 26zl a patrzac na jego wielkosc 4 lub 5 by sie ich przydalo

pomalowalem felgi...i dupa nic sie nie swieci nawet nie sa biale tylko takie kremowe...ogolnie padaka jutro poprawiam

Hmmmm no ciekaw jestem co kolega wymysli ... foto w nocy by sie przydalo a najlepiej filmik. Osobiscie napewno u siebie czegos takiego na alu nie zrobie ... ale ciekawie to moze sie prezentowac.

PS - Liked i RysiekLBN macie tak podobne Avatarki ze sie myla

Cytat:
PS - Liked i RysiekLBN macie tak podobne Avatarki ze sie myla

sam sie przez chwile zastanowilem ktora jest moja

IMHO - to tzw. "cierpkie rzygi". Bez obrazy.

WilK jak zawsze ma racje

Cytat:
WilK jak zawsze ma racje

jak dla mnie, ma wlasne zdanie.. i to wszystko

kolejny głupkowaty pomysł ech... a do tego koncuufka z ledami

Cytat:
2005-08-04 15:48:58, liked pisze:

hehe mam to samo...czesto sie myle

Cytat:
2005-08-04 15:48:58, liked pisze:

hehe mam to samo...czesto sie myle

a tak do tematu...mam pewien pomysł, w calym Lublinie maluja pasy chyba jutro podjade z flaszka do chlopakow i bede mial zajebista farbe...

Faba to nic. Z tego co widzialem oni czymś sypią po tych pasach i chropowate to jest. Zreszta ktoś musi być tym pierwszym co podchwyci te technologie. Pamietaj ze to tylko odbija światło pod jakimś tam kątem a nie jest fluoro...