"Gałka" lewarka zmiany biegów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuję ową "gałkę" (jak w temacie), muszę ją zmienić bo tą co mam to jest już tak wytarta że ten "gumo-plastik" bardzo brudzi mi rękę. Byłem na okolicznych szrotach ale mieli w jeszcze gorszym stanie niż moja. Może ktoś ma taką gałeczkę na sprzedaż, możemy się dogadać (najlepiej z okolic Legnicy).
P.S.
A wiecie może ile kosztuje ona w serwisie?

na lubińskiej giełdzie kupiłem dwa tygodnie temu... 10zybelków zapłaciłem. Ale przejdź się do Auchan'a i tam kup sobie, mają fajne pseudo tuningowe art.

lub allegro, jesli nie zależy ci na rozpisce gdzie który bieg idzie

Kilka miesięcy temu kupiłem na allego za 15 zł poszukaj może są

nie polecam tych z promocji w markietach. kolega kupil i w ciagu pierwszej jazdy polamal bez sensu, lepiej zaplacic kilka plnow wiecej i miec dobra

użytkuję w drugim autku skórzaną gałkę Jacky i jestem zadowolony

Nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale i nie najdroższe, za to napewno dobre.

Koszt ok. 60 złociszy.

Proponuję zakupić oryginalną skórzaną - W krakowskim serwisie Forda czeka na Ciebie taka za jedyne 560 PLN.
P.S. Za 600 to ci ją może i wyślą.

[ wiadomość edytowana przez: zlapmnie dnia 2005-08-08 19:08:25 ]

ja za tuuningowaną gałeczkę z alu zapłaciłem jedyne 22 zł , nie do złamania , bo i jak to mozna polamać polecam mako , norauti i tym podobne.

a ja mam galeczko od focusa i niektorzy widzieli jak wyglada

A ja mam super mega tuningową z niebieskimi diodami i świecącą w 3 trybach
A dałem za to cudo 75 zł w Tesco

Ja mam z trójwiązkowymi diodami świecącymi w 6 trybach ręcznych i 7 automatycznych sprzężonymi z alarmem i rozkładaniem tylnej kanapy!!!
a kosztowała w ch..

A ja w RS mialem tylko kikuta z czyms tam na koncu i zamowilem ladna oryginalna z czerwonymi napisami za chyba 80 czy 90 zeta w serwisie i jest pinknie

A ja mam odpadajaca Nawet nie wiecie jaka frajda jest przy zmianie biegu bez galki 80zl powiadasz? Hmm...

O taka :

nono ładna. Ale z tej fotki to najchętniej widziałbym u siebie tą kierownicę

Cytat:
2005-08-09 23:22:57, MasterCheat pisze:
nono ładna. Ale z tej fotki to najchętniej widziałbym u siebie tą kierownicę

Zwykla kierownica od MK5, ile dajesz?

Cytat:
2005-08-09 23:25:08, YasieK pisze:
Zwykla kierownica od MK5, ile dajesz?

Chyba nie do końca. bo ja widzię że to kiera od RS-a. Czerwona obwódka dookoła klaksonu i inaczej karbowana obręcz niż w standarcie. A pozatym nie wytarta

Cytat:
2005-08-09 23:28:32, MasterCheat pisze:
Chyba nie do końca. bo ja widzię że to kiera od RS-a. Czerwona obwódka dookoła klaksonu i inaczej karbowana obręcz niż w standarcie. A pozatym nie wytarta

No ok ok Zwykla kierownica od RSa MK5 Ile dajesz?

jak najmniej, bo kaski brak

A 40 pln za kierkę nie będzie za mało? No i jaki stan (może zdjęcia)?