Srebrna nubira albo leganza!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jadę sobie z pracy, grzecznie powoli i stoje na światłach na drugim rondzie od matecznego w strone Oświęcimia. Akurat leciała moja ostatnio ulubiona piosenka "lonely" Icona więc sobie podgłośniłem. Staje za mną jakaś srebrna nubira albo leganza nie przyglądłem się dokładnie niestety . Kierowca otwiera szybę i zaczyna krzyczeć, machać rękami. O co chodzi, a że przez pasy przechodził jakiś koleś i zainteresował się kierowcą więc słuchałem dalej muzyczki, ale kolo odszedł, a tu w lusterku dalek krzyki i gestykulacje. Znak w lusterku nie pozostawił wątpliwości "ej do Ciebie mówie baranie" no to radio cichutko i już mam wysłuchać tych krzyków. Pewnie mu drogę zajechałem albo cuś. Słucham :
-ej jaka to stacja?
-rmf max, (przecież w krakowie nie ma nic innego godnego uwagi)
Jednak chodziło o pytanie jaki masz nick? no coż płukanie uszu mile wskazane, zadowolony że nareszcie ktoś z klubu powiedziałem co i jak i krzyknąłęm że zatrzymam się na następnym parkingu. No i tu chyba się troszkę nie zrozumieliśmy .
Przyznawać się kto ma srebrną Nubire (Leganze) w Krakowie
Ale się rozpisałem , ale zatrzymałem się w pierwszej kafejce żeby się dowiedzieć

[quote]
2005-08-05 20:43:48, stanko206 pisze:

EX FM. A na ślónsku Antyradio.

radio Wanda w Kraku nie jest złe.....

RMF classic też spoko.....

Aha i srebrną nubirę mam ja

ale to nie mnie spotkałeś

pozdro

Cytat:
Jadę sobie z pracy, grzecznie powoli i stoje na światłach na drugim rondzie od matecznego w strone Oświęcimia. Akurat leciała moja ostatnio ulubiona piosenka "lonely" Icona więc sobie podgłośniłem. Staje za mną jakaś srebrna nubira albo leganza nie przyglądłem się dokładnie niestety . Kierowca otwiera szybę i zaczyna krzyczeć, machać rękami. O co chodzi, a że przez pasy przechodził jakiś koleś i zainteresował się kierowcą więc słuchałem dalej muzyczki, ale kolo odszedł, a tu w lusterku dalek krzyki i gestykulacje. Znak w lusterku nie pozostawił wątpliwości "ej do Ciebie mówie baranie" no to radio cichutko i już mam wysłuchać tych krzyków. Pewnie mu drogę zajechałem albo cuś. Słucham :
-ej jaka to stacja?
Jednak chodziło o pytanie jaki masz nick? no coż płukanie uszu mile wskazane, zadowolony że nareszcie ktoś z klubu powiedziałem co i jak i krzyknąłęm że zatrzymam się na następnym parkingu. No i tu chyba się troszkę nie zrozumieliśmy .
Przyznawać się kto ma srebrną Nubire (Leganze) w Krakowie
Ale się rozpisałem , ale zatrzymałem się w pierwszej kafejce żeby się dowiedzieć

Witaj, to ja przyznaje sie.
Moze az takiego rwetestu nie wzbudzilem mam nadzieje przynajmniej...., a muzyki z twojego Espero nie bylo slychac.
Bardzo zaluje, ze i ja nie doslyszalem, ze zatrzymasz sie. Przez chwile pomyslalem, ze sie wyglupiam, tak zaczepiac ludzi...

Jeszcze pare lat temu w Krakowie bylo tylko kilku klubowiczow Espero. teraz na szczescie grono sie poszerza

Swoje Espero (niestety - to pisze z przekasem) zamienilem jakis czas temu na Leganze, ale nadal mam ogromny sentyment dotego samochodu oraz do Naszego Kulbu

Do nastepnego spotkania !!!
Pozdrawiam serdecznie!!!

Cytat:
rjsunset:
a muzyki z twojego Espero nie bylo slychac

no i jest to poważny argument żeby w końcu kupić coś porządnego
Cytat:
piotr-ek:
EX FM. A na ślónsku Antyradio

piotr-ek an jakiej fali gra ex fm i czy jest tam coś technicznego szybszego?

rjsunset - masz farta, że znalazłeś Leganzę
Ja szukam już tyle czasu i nic godnego uwagi
Dwa dni temu miała być do wzięcia z Niemiec za 18 tysi z 2001 roku , ale do wymiany miał być pasek rozrządu.... No i był... Bo walnął i lekutkawy misz-masz się zrobił w silniku....

Cytat:
2005-08-06 07:12:10, stanko206 pisze:
piotr-ek an jakiej fali gra ex fm i czy jest tam coś technicznego szybszego?

100,5 A co gra...
Metallica, Guano Apes, Limp Bizkit, U2, Big Cyc, Motley Crue, ONA... cóż więcej trzeba?

Cytat:
2005-08-09 07:20:44, piotr_ek pisze:
100,5 A co gra... Metallica, Guano Apes, Limp Bizkit, U2, Big Cyc, Motley Crue, ONA... cóż więcej trzeba?

No to za bardzo technicznie to to nie jest , ale tego gatunku też lubie czasem słuchać

A propo leganzy, przeglądam ogłoszenia w necie i zauważyłem, że jeżeli chodzi o wyposażenie skórzane w leganzie to w zasadzie występuje tylko skóra w kolorze szarym. W zasadzie, bo będąc w trasie wstąpiłem do jednego z przydrożnych komisów i zauważyłem leganze ze skórą w kolorze hm...żółtawym i bardzo ładnie się toto prezentowało.
Mam pytanie, może ktoś się orientuje w jakiej wersji taka skóra występowała ? Jeżeli chodzi o rocznik to tamta była z 1997 r.

Beżowa skóra występowała w odmianach z odpowiednimi lakierami, np. kawa z mlekiem

Cytat:
2005-08-06 16:32:26, DeeJay pisze:
rjsunset - masz farta, że znalazłeś Leganzę Ja szukam już tyle czasu i nic godnego uwagi Dwa dni temu miała być do wzięcia z Niemiec za 18 tysi z 2001 roku , ale do wymiany miał być pasek rozrządu.... No i był... Bo walnął i lekutkawy misz-masz się zrobił w silniku....

remont takiego silnika to ok 1500zł... a sam nowy blok i głowica coś koło 3-4 kzł...

pozdro