Najmlodzy zlodziej samochodow (5 lat) ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ochroniarze jednego z hipermarketów w Radomsku (Łódzkie) zatrzymali 5-latka, który wynosił ze sklepu samochodziki. W ciągu godziny chłopiec zdążył wynieść prawie 30 małych pojazdów o wartości 300 złotych - poinformowała w piątek Mirosława Kraszewska z biura prasowego łódzkiej policji.

Według ustaleń policji, 5-letni chłopiec samodzielnie wybrał się do pobliskiego hipermarketu i przez godzinę systematycznie głównym wejściem wynosił zabawki. Jeden z ochroniarzy zauważył chłopca, gdy ten niósł dwa samochodziki i zatrzymał go.

"Chłopiec opowiedział, że wynosi zabawki i układa je przy pobliskim kontenerze; znaleziono tam w sumie 26 samochodzików i dwa motocykle. Pracownicy sklepu poinformowali policję" - dodała.

5-latek został przekazany babci, z którą mieszka. W piątek policjanci mają zapoznać się z sytuacją rodzinną chłopca, przesłuchać dziecko i babcię oraz powiadomić o zdarzeniu sąd rodzinny.
z www.interia.pl

Hihi słyszałam o tym w radiu wczoraj.

ciekawe co mu zie uroilo.. bo jakby jechcial ukrasc to by schowal dobrze i jakby mu sie udalo wyjsc to by uiciekal jak najdalej a ten ukadal i wracal;]

Ale 5-letnie dziecko to chyba jeszcze nie myśli w taki sposób... choć czy ja wiem Dzięki mają czasem takie pomysły że głowa mała.

ja tam nei wiem ostatnio tak obserwuje i widze ze dzieci coram glupsze sa;/;/ i sie zastanawiam czy ja tez taki bylem czy to takie pokolenie

Hahaha ja wtedy byłam dosyć mądra.. ale z biegiem lat znacznie mi się pogorszyło

w koncu powiedzenie ze czlowiek rodzi sie modry i z wiekiem glupieje musi brac gdzies poczatek

hmm jezeli chodzi o zlodzieji to sa ***** i ********* i *****

poprostu brak mi slow... nie wiem czy wszyscy wiecie ale sasetki tata zajmuje sie sprowadzaniem autobusow z innych kraji... Ma taki komis autobusowy na podworku i przedwczoraj w nocy takie parszywce okradli je wszystkie... zabrali wszystko co bylo mozna wyciagnac... straty finansowe podejrzewam ze spore... swoja droga tez kolesie sie nie bali ze zrobili to na podworku i nikt nic nie widzial i nie slyszal...

Ale chamstwo.. nawet sprzed domu... ech. Ale że nic nie słyszeli? Jakiś pies nie zaszczekał.. ech

Cytat:
2005-08-06 15:08:38, Voy pisze:
hmm jezeli chodzi o zlodzieji to sa ***** i ********* i ***** poprostu brak mi slow... nie wiem czy wszyscy wiecie ale sasetki tata zajmuje sie sprowadzaniem autobusow z innych kraji... Ma taki komis autobusowy na podworku i przedwczoraj w nocy takie parszywce okradli je wszystkie... zabrali wszystko co bylo mozna wyciagnac... straty finansowe podejrzewam ze spore... swoja droga tez kolesie sie nie bali ze zrobili to na podworku i nikt nic nie widzial i nie slyszal...

o rzesz ty ku** ( wybaczcie) ale na takich p***** nei ma innych slow!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Voy dnia 2005-08-07 06:51:51 ]

mały na handel wynosł je , pewnie by kumplom posprzedawał

Hehe od małego głowa do interesów