Darmowe rozmowy z kompa na telefon

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Natknąłem się w sieci na co takiego click nawet próbowałem z tego dzwonić z pozytywnym skutkiem ale mam pewne obawy, czy nie dostanę jakiegoś rachunku za to. Po wybraniu i połączeniu można rozmawiać przez minutę później rozłącza. Jeżeli naprawde to jest darmowe to na jakiej zasadzie to działa?

Darmowe są rozmowy na telefony stacjonarne, na komórke juz nie. Zresztą tu masz cennik.
Co do tego rozłączania po minucie, to wystarczy podładować konto za 1 euro i juz nie będzie rozłączało. Troche o tym czytałem i opinie są pozytywne, mozna dzwonic za darmoche do wielu krajów na świecie

ja przed chwila sciagnalem i gadalem, jakosc wypasik
pzdr

a jakby wplacic to jedno euro to nie rozlacza ale rozmowy nadal sa za free?

Cytat:
2005-08-07 20:00:25, iampinki pisze:
a jakby wplacic to jedno euro to nie rozlacza ale rozmowy nadal sa za free?

Tak zresztą masz podany cennik w moim poprzednim poście

sorry ale u mnie to jakos nie moge sie nawet zalogowac - wyrzuca jakis blad polaczenia lub z zapora ale nawet przy wylaczonej nie chce chodzic. A moze to nie chodzi w Netii - czy ktos ma lub mial podobny problem.Pozdrawiam

Płacił juz ktoś za ten programik? Jeśli tak to w jakiej formie, szczerze powiedziawszy trochę się boję używać karty kredytowej.

Dobre dobre na domowki dzwonic mozna nawet jak jest ta minutka d pogadania to zawsze za friko

Cytat:
2005-08-08 23:24:29, Pilot pisze:
Dobre dobre na domowki dzwonic mozna nawet jak jest ta minutka d pogadania to zawsze za friko

KONIEC ZABAWY za free!! ....wczoraj spróbowałem i hulało ..dzisiaj już kapa! .....myślę se.....co za cholera ???....Adam 4302 wyczaił że .....wprowadzili opłatę za Polskę !!

no bez jaj

Cytat:
2005-08-11 10:22:31, elChopin pisze:
no bez jaj

skurfyzyństwo so ?????

Cytat:
2005-08-11 11:19:55, bogdan1 pisze:
skurfyzyństwo so ?????

mocne dziadostwo, a się zastanawiałem czy tego 1eur nie wpłacić co by nie rozłączało...

Hm, szkoda że są już opłaty.
woją drogą nadal wiele kierunków jest wolnych od opłat, a zapłacić 5 gr (1,1 eurocent) za minutę połączenia na stacjonarne w Polsce, to też nie jest kolosalny wydatek.
Za trochę ponad 4 pln jest 1,5 h gadania.