Nowe Forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich na pierwszym Forum Kamikadze Sqad-u.Zapraszam wszystkich do kozystania z tego forum oraz zycze miłej zabawy wraz z nami

Witam
ciekawe czy to co pisze bedzie widoczne :)
pozdrowienia dla Kamikadze Squadu

Kurde jakie fajne forum,przynajmniej szybko chodzi :)

Siemanko Brambi

równiez witam :D

założmy jeszcze jakis klub w krakowie bo jest icha za mało

Sie porobilo ... duzo jeszcze klubow w Kraku macie?

Witam wszystkich

pozdr.

Lukasz prosze sie niesmiac.przeciez wiesz jak tego bardzo chcialem miec wlasny klub a pozatym to niejest zaden taki full wypasiony klub tuningowy tylko chcemy utworzyc grupe fanatyków tuningu

Dae - Niepytaj

Mef a podaj jakies zasady badz wytyczne odnosnie klubu, co ma rezentowac kogo zrzeszac jakie sa prawa a jakie obowiazki klubowiczow i ogolnie o co w tym wszystkich chodzi... najlepiej na osobnym poscie aby mozna bylo cos dowiedziec sie/poradzic/ zmienic/pochwalic/skrytykowac (krytyka jest tworcza!)
.....no chyba ze wszystko bedzie na stronie to sorry za niecierpliwosc!

pozdrawiam i zycze powodzenia

kangur

hmmmm, mefisto po co zalozyli klub ?

Witam Witam!!!!

Widze że nie tracicie czasu i juz dzialacie!!!

Pochwalam!!!

forum mi sie podoba-bardzo szybko mi sie laduje a to duzy +

Pozdrawiam KSK

Czesc to all !
Mefi wiec jak z tymi zasadami kubowymi i ogolnym wygladem tego? Moglbys jakos rozwinac ten temat albo rozpoczac jakas dyskusje? Bo napewno wielu to ciekawi
PS Troche ten niebieski dziwnie mi wyglada

Mefi mam nadzieje ze dobrze przemyslales swoja decyzje o utworzeniu forum i klubu. Bo bierzesz na siebie ciezka robote. Ale zycze Ci powodzenia zwlaszcza tera kiedy wszystko sie bedzie rozkrecalo

Mef jakie sa zasady i do czego sluzy zakladka "club assistance" ??

kangor regulamin juz jest a co do tego "club assistance" to powiem ci szczeze ze sam niewiem bo jeszcze nieobczailem tego forum w 100% ale mysle ze dzieki glownemu admniowi naucze sie wszystkiego.wsumie to zaraz mu zadam to pytanie i poprosze o odpowiedz na forum

Cytat:
jakie sa zasady i do czego sluzy zakladka "club assistance" ??

Club Assistance to cos na ksztalt klubowej pomocy drogowej.
Tam klubowicze wpisuja swoje namiary (Ci, ktorzy chca sobie pomagac rzecz jasna) i w czym moga pomoc w razie klopotow,
w ktorych czasem mozna sie znalezc na trasie podczas awarii
auta.

Taka "samopomoc chlopska"
W niektorych klubach calkiem preznie dziala
ta metoda i sie sprawdzila. Poki co liste sobie
wszyscy drukuja jak jada w trase ale ostatecznie
bedzie chyba dostepna rowniez przez protokol WAP.

Rzecz jasna dane widoczne sa TYLKO dla klubowiczow
z pelnymi uprawnieniami.

pozdr.

He he witam wszystkich na nowym forum.

Witam, mam nadzieje że mnie nie zablokujecie odrazu:) Pozwolę sobie coś czasami napisać, i zaglądać częsciej, bo fajnie wiedzieć co się dzieje :)
Pozdrawiam

Dla Katanki też :) dopiero po 5 minutach zauwazyłem ze na stacji statoil to byłaś Ty :)

kisiel jak niezasluzysz to cie niezablokujemy a z tego co wiem to narazie mi niepodpadles odkad sie znamy Tak wiec mam nadzieje ze bedziesz nas odwiedzial