Elektryka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich cos sie dzieje z moim esim w srode chce odpalic a tu nic sisza kontrolki swieca prod jest a on nic,
ani pompka nie chodzi ani rozrusznik nic tak jakby odciecie zapłonu. Była 3 w nocy i padał deszcz to odpusiłem.
Na drugi dzien wsiadam i odpalił bez zadnego problemu. Wczoraj zaś włąnczam tylna wycieraczke a tu włąncza mi sie przeciwmgielne i ogrzewanie tylnej szyby a wycieraczka nic. pare razy i sie naprawiło
Co to moze byc i czego mam sie spodziewac

Dzieki

Cytat:
2005-08-08 08:33:03, rrekin pisze:
Witam wszystkich cos sie dzieje z moim esim w srode chce odpalic a tu nic sisza kontrolki swieca prod jest a on nic, ani pompka nie chodzi ani rozrusznik nic tak jakby odciecie zapłonu. Była 3 w nocy i padał deszcz to odpusiłem. Na drugi dzien wsiadam i odpalił bez zadnego problemu. Wczoraj zaś włąnczam tylna wycieraczke a tu włąncza mi sie przeciwmgielne i ogrzewanie tylnej szyby a wycieraczka nic. pare razy i sie naprawiło Co to moze byc i czego mam sie spodziewac Dzieki

Może myszkę masz w samochodzie i gryzie wiązki to nie żart, zdarza sie

prawdopodobnie woda dostala sie do jakiejś kostki złączeniowej i zrobiła malutkie zwarcie

Cytat:
2005-08-08 08:33:03, rrekin pisze:
Wczoraj zaś włąnczam tylna wycieraczke a tu włąncza mi sie przeciwmgielne i ogrzewanie tylnej szyby a wycieraczka nic. pare razy i sie naprawiło

To bylo kilka razy na forum . . . padlo ze brak masy na klapie, przeczysc styki z tylu . . .