Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2005-08-08 11:19:22 poszukaj dobrze w off topicu, ja kiedyś pytałem |
![]() termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-08-09 23:05:33 Mam 1.3 i pod moją nogą trochę pali. Dla mnie to w porządku, bo lubię przycisnąć, a i w trasie się przydaje trochę siły, szczególnie jak mam 4 osoby i bagaże na dachu. Ale spalanie mam nie najmniejsze: moje spalanie. Inni potrafią jeździć oszczędniej: 1 oraz 2.
Nie wiem jak się zachowuje 1.1 |
![]() robula HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-08-22 19:32:58 Cześc
Mam Getza 1.3 od 8 miesięcy spalanie w zależności jak się jeżdzi w maksie 7/100 min 5.2/100 przy jeżdzie 80-90 km/h trasa 40 km |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-08-24 23:46:01 bierz getza panada to porazka fiata kazdy Ci to mechnik w fiacie pracujacy powie... ja jezilem tym na kursie i tak samo uwazam... a na gazie to juz wogole do polowy trzeba gaz wcisnac i dopiero laskawie z 1 ruszy... a u mnie accent tak z 3 rusza.... nawet nie az tak... 130 tym jechalem a to podobno silnik 1.2 ma... albo gaz skrecony albo faktycznie mechanicy w fiacie maja racje... brak limitu km to bardzo duzy plus jedynie minus w tym ze ta gwarancja to obejmuje takie pierdoly ktore sie nie psuja... wiec tym mozesz naciagnac szefa ale sam sie nie ciesz... mowie na posatwie tego co wyczytalem u mnie w acc bo gwarancja pewnia podobna.. |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-08-26 09:23:34 na wstepie jak przeczytasz daj znac zmienie to
Tylko ze gwarancja tam jest na "caly silnik" a tu na czesc podezpolow - Wiem to bo kuzyn jest mechanikiem w fiacie i jak zobaczyl nasza gwarancje od hyundaia to powiedzial ze na nic nie ma tu gwarancjii no i faktycznie najdrozsze czesci nie sa objete... To bylo pare lat do tylu kiedy byl limit kilometrow jeszcze 100 000 i jak wtedy takie podejsce to jak teraz nie ma limitu to juz pewnie calkiem... wkoncu to hak na fimry a gwarancje dopstajesz po zakupie... Nie wiem moze sie myle pisze na podstawie accenta z roku 2000 i tego co mechnanik twierdzi... na priv nie bede pisac bo moze nie ktorzy jeszce nie wiedza... jak cos edit. Ale i tak idze na firme wiec ![]() |
![]() Ele-T HF MEMBER Hyundai Getz Dekine Warszawa | 2005-08-29 10:58:25 ostatnimi czasy duzo jezdze w trasie
w ostatnim miesiacu okolo 3 tys km srednie spalanie przy silniku 1.3 to 5.9 l /100 przy jezdzie dosyc szybkiej trasa z wwa do plonska - srednia 130 (jezdze w nocy) obwodnica trojmiasta - 140 (tam niezaleznie od pory ![]() a na gdanskiej sie utrzymuje kolo 100 nie jestem zawalidroga wiec duzo wyprzedzam jezdze sam + duzy bagaz mysle ze taki wynik jest w miare przyzwoity |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-09-12 19:06:48 To auto jest fujjjjjjjjjj.....kia sie nie spisała |
![]() MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2005-09-12 20:25:31 I ja również ogladałem z zaciekawieniem Picanto... ale pojawiła się już po moim zakupie Getza ![]() Mała Kia zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, nie żałowałem że nie było jej jak kupowałem auto bo nie zamieniłbym się... ale ogólnie autko przyjemne, w przyzwoitej cenie, ładnie wykończone... ![]() |