Esperakiem po torze F1 ... MONZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc,
no i sobie wrocilem z objazdowki przez kawalek Europy... (Slowacja, Austria, Szwajcaria, Lichtenstein, Wlochy).
Bedac w Mediolanie i bedac fanem F1 nie moglem sobie darowac i wtargnalem na chwile Esperakiem na Autodrome w Monzie ))
Po prostu boskie uczucie... sie tak troche pobujac...
Oto kilka fotek ))

szkoda ze nie mialem wiecej czasu, no ale nie wazne. Fakt faktem... teraz chce na wyscig... takze Spa i Belgia zapraszaja...
a moze ktos z klubowiczow tez ma ochote sie wybrac???
Pozdrawiam
ETomek

kilka fotek... ładne krzyzyki

Cytat:
2005-08-08 17:42:24, Czarek_Rej pisze:
kilka fotek... ładne krzyzyki

ładne , prawda ?? .......to ofiary toru Monza

ups cos nie wyszlo... wiec teraz tak...
podium,box,
start,
taka sobie prosta ))
sorki za utrudnienia...

ładnie ładnie !!!!!
byłem tam kiedyś !!! ale niestety tylko pod bramą bo akurat w ten dzień było zamknięte

Raffsa

eee trzebabylo zrobic zdjeciu budzikow na prostej ogolnie super..tez bym chcial pamietam jak jadac po gorach kolezanka krecila kamera widok drogi przed samochodem w czasie jazdy..fajnie sie potem ogladalo

niop wiem wiem chcialem ale jakos potem nie zrobilem...
tak czy inaczej moje 1,5 na prostej juz wchodzac extremalnie w zakret nie dalo sie rozbujac na wiecej niz 170... mam filmik ale jakos nedzna bo... aparacik byl ustawiony na tryb makro a ja to spostrzeglem bedac juz 100km od toru...

Cytat:
2005-08-08 19:25:36, ETomek_GT pisze:
niop wiem wiem chcialem ale jakos potem nie zrobilem... tak czy inaczej moje 1,5 na prostej juz wchodzac extremalnie w zakret nie dalo sie rozbujac na wiecej niz 170... mam filmik ale jakos nedzna bo... aparacik byl ustawiony na tryb makro a ja to spostrzeglem bedac juz 100km od toru...

nedza nie nedza wrzuc go gdzies cobysmy mogli ponarzekac jaka to nedza ze ustawiles w tryb makro

Fajnie to wygladało trzeba było jeszcze pocisnąćpo torze na maxa

co do tego pocisniecia na maxa to... chetnie ale jakos tak wiedzac ze sie jest 1300km od domu ... robie to niechetnie...

szkoda ze tam nie da sie wyporzyczyc auta zaraz przy torze... bo pewnei bym sie skusil ))

a co do filmu to jutro ew w srode najpozniej go wrzuce... juz widze jak bedziecie marudzic ))

Cytat:
2005-08-08 23:49:12, ETomek_GT pisze:
co do tego pocisniecia na maxa to... chetnie ale jakos tak wiedzac ze sie jest 1300km od domu ...

eee no a na autobahnie

autobana to... inna bajka )) tam to uczucie znika

Ja tam na żadnym zdjęciu nie widzę, żeby auto się poruszało. Albo parkuje, albo stoi z otwartymi drzwiami, albo Ty pozujesz przed nim.

no auto tam tylko pozuje a mialem nadzieje na zdjecia w ruchu

Jej!!! ale jak ci się udało wogóle tam wjechać???

trzea bylo rundke zorbic po torze i porowbac czasy z f1

heh... tez nie moglem w to wierzyc ale... po prostu na torze trwaaj prace przygotowawcze do wyscigu i ... po prostu mozna sobie wjechac tam gdzie ciezarowki i sie pokrecic... nikt tego nei kontroluje... a robotnikom to nie przeszkadza... ))

co do czasu zas to... czas rundki bolidu F1 to Rubens Barrichello (Ferrari): 1:21,046 Minuten (2004), moj czas (z zaznaczeniem ze krecilem tylko 2 rundki plus rundka na fotki i ze nie wiecej niz 5000obrotow) to 4min.

ale zajebiste fotki

Jako odwieczny fan Formuły 1 zazroszczę jak cholera i w przyszłym roku Toyka też pojeździ po tym torze

Jaco a moze masz ochote i kasiurke zeby sie wybrac do Belgii na wyscig??? hmmmmmmmmmm... bo ja to teraz chetnie...

co zas filmu sie tyczy... sorki ale nie mam czasu otwirac gdzies czegos zeby go wrzucic... jesli by sie znalazla osoba i urzyczyla mijesca na swoim serwerze bylo by milo... a i inni klubowicze by pewnie wdzieczni byli )

Ochota jest, kasiurka jest, tylko czasu BRAK

Jeśli w przyszłym roku podtrzymasz swoją chęć wyjazdu, to daj znać.

Planuję zorganizować 3 osobowy (conajmniej) wyjzad na GrandPrix Węgier.

Przy okazji zwiedzanie Budapesztu itp. itd.