| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-08-08 21:28:57 W pierwszej kolejności pojechałbym na restart kompa gazowego jeżeli na Pb chodzi normalnie |
hairysnake Daewoo Espero Lublin | 2005-08-08 22:17:19 widze ze bylem niedokladny
a) ani pb ani gaz nie chodzi normalnie b) sprawdzilem elektryke .. wszystko ok .. kable dobre .. iskra idzie az konia by zabilo c) swiece zmieniane 10kkm temu wiec nie sadze aby to d) w czasie jazdy samochod zaczyna wariowac ... dostaje na zmiane bardzo duzych i bardzo malych obrotow e) im bardziej rozgrzany tym bardziej wariuje . jazda w miescie ... raczej bardzo zla w porywach do niemozliwej |
hairysnake Daewoo Espero Lublin | 2005-08-08 22:36:17 f) na trasie auto sie stabilizuje przy 2tys obrotow na 4 biegu ... po pewnym czasie daje sie przyspieszyc nawet bardziej
g) silnik dobija przyspieszanie od 1 do 3 (ruszanie spod swiatel) w tym zakresie .. po prostu dostaje szalu h) wczesniej przed wlasciwa awaria mialem wrazenie ze samochod nierownomiernie przyspiesza (skokowo) .. takie lekkie skoki .. jakby chcial a nie mogl ... |
hairysnake Daewoo Espero Lublin | 2005-08-09 10:47:18 Witam wszystkich .. jesli to cos komus pomoze to odczytalem wskazania komputerka i okazalo sie ze komputer dostawal bledne odczyty z czujnika temperatury cieczy chlodzacej ... czyli wszystko juz wiadomo
pzd |
spiewak warszawa | 2005-08-10 15:04:06 Daj znać kiedy rzeczywiście będzie w porządku i napisz co wymieniłeś. Co dla ciebie jasne nie znaczy, że jasne dla wszystkich, dla mnie niesjasne.
Pisze bo mam od kilku dni ten sam problem z tą różnicą że obroty czasami szaleją, raczęj częściej jest normalnie, no i też czasami (od dosyć dawna) mam takie odczucie przy przyspieszaniu jakby chciał a nie mógł, jakby zalewało mu świecę ale po chwili było już w porządku, ale to tez tylko czasami. Pozdrawiam |