| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gumbas5 F&F Sympatyk German Style Katowice | 2005-08-08 22:50:38 jeśli masz nieskończoną ilość czasu, zaapału, pieniędzy i wszystkiego innego, to próbuj... wielu już było przed tobą i wielu odpadło w przedbiegach... musisz poważnie zastanowić się nad tym, bo możesz obudzić sie z ręką w nocniku...
nie no, zabrzmiało groźnie, ale projekt zaproponowany przez Ciebie jest mało realny, co nie oznacza że niemożliwy
powodzenia |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2005-08-08 23:47:40 Blokujcie od razu takie tematy, przecież to nie ma sensu. Kolejny szalony 16-latek, który by sobie palce połamał przy zmianie koła, a zabiera się za budowe sama. Ktoś kto byłby w stanie zbudować taki pojazd, nie zadawałby idiotycznych pytań, w stylu czy to się opłaca, bo wiadomo, że się NIE OPŁACA. To jest pasja..... |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-08-09 00:27:26 Oj tak, być pasjonatem... Ale chyba i tak prędzej ja postawie swojego 4x4 .
ps. Barek, może jednak poexperymentujesz na czymś innym a kombiaka odstąpisz sąsiadowi? Z resztą wpadnij na zlot (bo chyba wiesz, że w Twoim mieście jest za tydzień ) to sie zawsze coś wymysli . |
_Barek_ Toruń | 2005-08-09 01:22:34 chodzi mi o to jak mozco moze byc zrzarte nadwoziei gdzie zwracać uwage na najcześxciej gnilne elementy?? |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2005-08-09 01:38:55
nie przejmuj sie innymi tylko sie bierz do roboty. mi tesz wszyscy pokolei mowili ze to nie wyjdzie tamto nie wyjdzie to nie bedzie chodzilo turbo mi wybuchnie... i prosze wszystko chodzi wystarczy troche checi wolnego czasu no i pewnych umiejetnosci i dobrego plana trza miec
$ tesz by sie przydala. jak masz go tanio do wyrwania to sie nie zastanawiaj tylko bierz sie do roboty, czesci jeszcze sa dostepne. pole do popisu jest. najwyzej ci nie wyjdzie |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-08-09 02:27:34 W sumie ciężko przy Twojej wizji coś doradzić bo generalnie to chyba najważniejsze (jak w każdym nadwoziu samonośnym) są główne elementy konstrukcyjne, a więc podłużnice, progi... Ale skoro i tak chcesz stawiać auto na ramie własnej (?) konstrukcji to interesują Cie w zasadzie tylko elementy poszycia zewnętrznego...
Ja osobiście nie widzę zupełeni nic fajnego w aucie tego typu:
powiem więcej - dla mnie to jest okaleczenie samochodu, a już na pewno nie jest to wersja na polskie drogi. Co innego zrobienie łądnego youngtimer'a zmodyfikowanego zgodnie z duchem epoki jak np. to kombi:
Nie chciało mi sie szukać innego foto, a przy okazji widać tu też ciekawy pomysł na pickup'a .
Na co byś się nie zdecydował życzę powodzenia. |
_Barek_ Toruń | 2005-08-09 02:55:58 bardziej to chodzi mi o cos like this:
zobaczymy jak wyjdzie z fiatem...syrene pickup chciałem kupic to nie z sprzedał na złom za grosze... |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-08-09 03:32:38 Gud lok. Powiedz jeszcze kto to zarejestruje? No chyba że jako SAM . |
Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2005-08-09 16:37:33 Taka rama + kkombi sciete na pickupa = rama z poskładanymi blachami na wierzchu...
do czegoś takiego jak planujesz to już musi być rama 3d (przestrzenna) ze względy na to że nie będziesz miał dachu i słupków do przenoszenie obciązeń na samych blachach... więc na byle dziurach w jezdni blachy ci się poskładają... |