| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dicer A3 & Voyager B-stok | 2005-08-09 14:50:32
Raczej nie bedziesz mial problemu, moze nei tak duzo stacji jak u nas ale sa. Zlacze to samo.
Drogi glowne znacznie lepsze niz nasze, jakies lokalne to potrafi byc masakra - zwirowka i jeszcze gorzej...
Niestety musisz uwazac na ichniejsze sobaki... Mandaty maja wysokie i bardzo je lubia wlepiac polskim kierowca
A litwini jakos dziwnie przepisowo u siebie jezdza... zupelnie inaczej niz u nas... |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2005-08-10 13:33:55 ja byłem niedawno w Wilnie, bardzo bardzo fajne miasto....wspaniałe centrum handlowe
ceny paliw sa podobne do tych w Polsce (aczkolwiek nie tankowałem) bo miałem full gass i full benzin, co do policji to stary....za granicą radzę nie przekraczać 80km/h, tam gdzie jest 40 jedz 35 bo z tamtejszą policja nie ma gadki a mandaty są naprawde ogromne, przewaznie drogi są o kilka kategorii lepsze niz w Polsce, dobrze oznaczone....ogólnie cool ale trza naprawde się wlec jezeli nie chcesz dostac mandatu ja dostałem mandat jadąc bardzo wolno i niby w terenie zabudowanym (a wokół tylko kopy siana) i jak jest ograniczenie predkosci to ZWALNIAJ |