W-wa - gdzie zrobię rozrzad ? Konkrety uprzejmie pliz ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

po 60 k km musze zrobic przegląd duzy plus rozrząd [ Accent Verno 2001 1,3 12V] - czy Panowie mają jakis sensowny namiar na rozsądne miejsce tej operacji ?

części w zasadzie mam zamiar kupić w JC.

Cel zamieszania : oszczedne gospodarowanie gotówką.

dzieki
pa
pawson

15% rabatu jest w JC auto, jak Cie ratuje to tel do mnei i jedziemy kupić

Pozdrawiam

Ja rozrzad w lantrze zmienilem w warsztacie w Lesznowoli dosc tanio (pasek roki, napinacz). Z JC masz juz calkiem niedaleko za jankami na swiatlach w lewo. Jak sie zdecydujesz moge podac telefon do wlasciciela.

Ja mogę ci zmienić rozrząd bez najmniejszych problemów, jak coś to zapraszam tel 888 454 988 lub gg 4607794 (Białołęka)

W acc naszczescie kupujesz tylko pasek i napinacz nic wiecej. Ja ci moge polecic Grabowskiego miedzy tarchominem a jabłonna 150zł.

a ja to rozszerzę ten wątek o sprawę zdjęcia głowicy w celu zobaczenia co się dzieje wymianę uszczekniaczy ,planowanie u kogoś(jakieś sensowne miejsce )i złożenie tego wszystkiego do kupy

planowanie głowicy - firma AutoSzlif

heja
super dzieki
bede walczyl
innym sie tez przyda-dzieki
pa
pawson

Oddi tak własnie myslałem nie spotkalem się ze złą opinia na temat ich firmy najbliżej mam chyba na białołece, tak mi sie zdaje przynajmiej

co do rozrządu to Arturo_Soda dawał kiedyś namiar na zakład w którym robił swoją qpetke więc poszukaj w starszych tematach.

Pozdro

Taka mała proźba pawson, bo chyba ty dzwoniłęś do mnie, jeśli sie umawiasz na konkretny dzień i nie możesz przyjechać lub wymieniłeś pasek wcześniej to wypadało by zadzwonić i poinformować!!!

witam
heja
nic nie zrobilem w sprawie !
cisza byla - bo sie urlopowalem dosyc dlugo !
wkrotce powroce do tematu paska i rozrzadu !
pozdro !
pa
pawson