Spot Siewierz F&F 30.03.2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przypominam o Spocie klubowym ktory odbedzie sie 30.03.2003 w Siewierzu pod zamkiem siewierskim ok godziny 10.00 przed poludniem.
http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?p=394509#394509
Zapraszam raz jeszcze do lookniecia na watek, pojawila sie mapka dojazdu, wraz z dolaczonymi fotkami oraz opisem dojazdu.
Serdecznie wszystkich zapraszam. Czekam rowniez na komentarze.
Pozdro

opisik dojazdu rewelacja...

kupił sobie aparat i szpanuje

nie no pełen szcunek mapka idealna myśle że pojawimy sie tqam panowie w licznej grupie i nie damy ciala

Patti pomagala przy redagowaniu, zdjecia robilem sam.
Lukaszuc - obiecuje ze jak przyjedziesz zrobie Ci powazna sesje zdjeciowa ;)

A czy ja moge przyjechac innym autkiem? Bo moj maler moze nie byc jeszcze w satnie przebyc takiej drogi ;( Zreszta jeszcze zobacze jak bedzie

Schwepes i ja bedziemy kaszlem, bo na 2 samochody nam sie nie oplaca jechać.
ile to jest dokladnie kilometrów ?!

Dokladnie ode mnie z domu do pasa na Czyzynach jest cos 87 km w jedna strone pod 90km moze...
Ogolnie idea spotu w Siewierzu jest taka zeby sie spotkac, Ci ktorzy sie jeszcze osobiscie nie znaja - poznali sie, obgladnac furki, i przede wszystkim uzgodnic wspolnie kalendarz wypadow na zloty w sezonie 2003.
Ewentualnie zrobic przejazd przez Siewierz.

P.S. Jest jeszcze jeden maly pomysl. Mozna przejechac nad jezioro Przeczyckie i tam polatac po jego brzegach.

Lukaszuc - pamietasz to tam gdzie takie doopne hamburgery jadles ;)
Pozdro

Postaram sie moim bolidem dojechac w końcu mam całkiem niedaleko , wypadało by się pokazać , jak pogoda dopisze i uda mi się podreperować autko to będę

To panowie o której zbiórka ?! propnuje po IKEĄ ale o któej godzinie. Zebyśmy jechali jakimś tempem nie za szybkim.
I niech sie kazdy z Krakowa jakos zadeklaruje

A tych wszystkich F&F, którym tym razem do Siewierz(-a, -y, -u...)
za daleko zapraszam na zlot członków GDS i F&F do Skarbimierza pod Brzegiem.

Przy takim opisie chyba nikt nie zabłądzi...

Marjusz moze cos wiecej napiszesz na temat tego zlotu

więc ci z krakowa którzy sie zdecydują na jazde zapraszan na stacje orlen dawny cpn przy jasnogórskiej koło ikei o godz 8,45 wyjazd 9,00 godzinka jazdy i jesteśmy na miejscu

więc ja jestem - jade

30.03.2003 - godz. jeszcze dokładnie nie ustalona, ale o 10-11 na bank ktoś tam już będzie z organizatorów. Rozpoczęcie pewnie ok 12, może później. Wyjazd zorganizowanej grupy z Wrocka spod "Makro" na Bielanach też jeszcze jest do ustalenia. Szczegóły po niedzieli będą.

1. 400m
2. Zmiana koła na czas
3. Wyścig równoległy na 50m na ... wstecznym
4. Sprawnościówka pojazdem "bugy"
5. Mister Zlotu
6. Sprawnościowka
7. Pchanie samochodu na 10m na czas

Tak wygląda plan zlotu w Skarbimierzu pod samiućkim Brzegiem.
Jeno 50km łot Wrocławia w stronę Łopola.

Witam.Ja mam całe 6km do miejsca zlotu i nie wiem czy uzbieram na paliwo.

Postaram sie zalatwic sobie czas i pojechac, co tam jeden dzien na uczelni w plecy to jeszcze nie koniec swiata

Patti , jak nie uzbierasz to ktoś Cię przycholuje , tylko linke przygotuj Mogę to być ja , ale nie wiem czy tak szybko jak Cię będę cholował to kiedyś jechałeś

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2003-03-14 13:11:36 ]

Cytat:
2003-03-14 13:10:06, Blady pisze:
, ale nie wiem czy tak szybko jak Cię będę cholował to kiedyś jechałeś

jechałeś blady nie wypada do koleżanki mówić jechałeś bo Patrycja się obrazi

www.fiat-furious.prv.pl

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-03-14 15:16:41 ]

Cytat:
2003-03-14 13:10:06, Blady pisze:
Patti , jak nie uzbierasz to ktoś Cię przycholuje , tylko linke przygotuj Mogę to być ja , ale nie wiem czy tak szybko jak Cię będę cholował to kiedyś jechałeś

Poprostu trzeba ja bardziej zareklamowac, bo niestety nie ma mozliwosci czesto pojawiac sie na forum.

Ładny "maluszek"

No w tej sytuacji przepraszam , to ja załatwie linke