| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-08-09 14:25:24 Już niedługo po powrocie do naszego zaparkowanego na publicznym parkingu
samochodu możemy się trochu wqrw...
Oto kolejny pomysł ministrów Niebezpieczna nauka jazdy |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-09 14:31:26
no to nic nowego.wiadomo bylo od dawna..egzamin to nie problem..bedzie nagrywany wiec taka stluczka raczej sie nie upiecze..natomiast sama nauka w szkolach to juz porazka..hehe sadze ze po miesiacu obowiazywania tych przepisow wszystkie eLki beda obtarte z kadej strony i wlasciciele szkol nawet nie beda tego naprawiac..bo i po co..na chwile?? ![]() |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-08-10 07:01:29
To, że "L-ki" będą pogięte i obrysowane, to mi akurat wisi. Ale wqrw.... mnie to, że przez głupotę jakiegoś ministra poobdzierają też i moje autko.
|
rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2005-08-10 08:16:09
Spójrz na to z drugiej strony. Może wreszcie na kursach zaczną uczyć jeździć a nie tylko zdawać egzamin. Do tej pory gość ze świerzym prawkiem uczył się jeździć już po egzaminie - 'w boju'. To dopiero była głupota. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-08-10 09:50:25 Moje zdanie jest takie:
Powinna być możliwość zrobienia sobie Prawa Jazdy w wieku 16 lat, ale do lat 20 można jeździć tylko pod poieką rodziców. I jeszcze najważniejsze egzamin powinno się zdawać w lecie i w zimie w trudnych warunkach. A potrzebna ilośc godzin jazdy na kursie to 50, z czego ok. 20 w warunkach zimowych. takie jest moje zdanie. |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-08-11 15:21:50 E tam...
W usa nie ma czegos takiego jak "L" - uczysz sie jezdzic z ojcem (kims z rodziny) prywatnym samochodem, potem podchopdzisz do egzaminu _wlasnym_ samochodem, a egzamin powtarzasz w razie porazki tak czesto jak ci sie podoba (ale nie czesciej niz 3 razy dziennie) Ale jesli z twojej winy uszkodzisz czyjes mienie - placisz takie stawki ubezpieczenia, ze wolisz stluczek nie popelniac. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-12 07:15:45
Widziałem w MTV jak młody Osbourne zdawał egzamin BMW które dostał od starego Osbourna. Widząc tą parodię (najtrudniejszym manewrem było zaparkowanie wzdłuż chodnika na ulicy szerokiej jak pas startowy dla samolotów pasażerskich) poczułem się jak mistrz kierownicy. |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-08-12 08:53:45 a niemogli by poustawiac sobie samochodow ze szrotow na jakims placu i tam je przycierac sobie jak niechca na pacholki? i wszyscy zadowoloni by byli. |