Stronka Klubu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Wczoraj skonczylem 1 projekt strony i go wrzucilem na serwer.adres naszej www to jak narazie :

www.ksk.friko.pl

sprawdzie czy wam to dziala bo mi na górze zamiast napisu Kamikadze wyskakuje jakis baner

hmm niezle ta stronka sie prezentuje. Mam nadzieje ze bedzie uaktualniana czesciej niz moja z ktorej liftingiem juz walcze drugi tydzien ;) Powodzenia jeszcze raz!

Wszystko fajnie ale zmien kolory bo strasznie zle sie czyta niebieskie litery na niebieskim tle.
Pomysl tez moze na d ksiega gosci.

Ogolnie nie jest zle

No Mefi nareszcie cos sie zaczelo dziac! Za stonke wielkie brawa ale jeszcze duzo zostalo do zrobienia!

a ja troche pozrzedze :)

Po pierwsze, radzilbym zrezygnowac z ramek i zrobic jako osobne html'e, wyglada to zdecydowanie ladniej. Ponadto tlo jako jeden kolor niespecjalnie sie sprawdza. Polecam popracowac troche nad motywem graficznym. Najlepiej w Photoshopie.
Rzucila mi sie w oczy jeszcze jedna rzecz - forum otwiera sie wlasnie w jednej z ramek. O wiele lepszy efekt osiagnalbys uruchamiajac je jako osobne okno.
I jeszcze jedno ale - jak na moj gust to litery sa zdecydowanie za duze.
Popraw te szczegoly a strona bedzie sweet

W razie czego sluze pomoca

No tez uwazam ze stronka jest niezla ale przydaloby sie troche to tlo urozmaicic. Moze np. karbonik?

Nie przejmuj sie . Mam nadzieje, że krytyka będzie konstruktywna, bo narazie wszystko działa (to juz dużo) , ale to nie wystarczy.Zycze owocnej pracy

Spoko spoko przeciez po to dalem ten temat by zamieszczac tutaj

Mam do was prosbe:
Czy moglibyscie sie rozgladnac za jakims serwerem na stronke bo niestety friko.pl oferuje tylko 50Mb a wiecie jak to jest malo i dopuki bedzie taki serwer niebede moogl wrzucac fotek ze zlotów na stronke bo sami wiecie ze niestarczy miejsca.wiec czekam na wasza pomoc

Zapytam sie jutro takiego kolesia który powinien coś wiedzieć o serwerach. Niestety nie mam do niego żadnego numeru, więc musze sie z nim spotkać w szkole.

No strona sie widze powoli rozwija to cieszy
Proponuje zeby troche to tlo urozmaicic bo jest zbyt jednolite moim zdaniem

Ktos ma jakies ciekawe pomysly na stronke?

Dzisiaj dodałem na stronke fotki ze zlotu takze jak ktos chce to niech sobie obejrzy/sciagnie.Fotki tak jak tam napisalem beda z czasem usowane w celu dodania nowych zdiec

Tak samo na stronce przybyl dzial Artykuł-jesli ktos z was uwaza ze ma cos godnego do przeczytania to prosze mi przeslac a ja to umieszcze na www

Znalazlem Magika od stron internetowych typ jest niesamowity wlasnie ma sie zabrac za nasza stronke jak widzialem co on potrafi to szczena mi opadla w piatek na pas przywioze cala stronke na CD co ty na to Mef?????

no ja niemam nic przeciwko tylko zeby ta stronka niezajmowala cale 50 mega bo jak wiesz serwer ma tylko 50 mega.aha przydalo by sie zebym ja sie jakos z kolesiem skontaktowal-moze ma gg??-no bo jak mu bede przesylal zdiecia na stronke a przeciez niebede kazdych nagrywal na cd

Sluchajcie chcialbym cos wyjasnic bo duzo osub moowi ze stronka Kamikadze cofnela sie w czasie.Chcialem to zmienic ale niemoglem sie polaczyc z serwerem.Oto co znalazlem na serwerze friko.pl:

21 kwietnia 2003
Awaria serwera Friko. Aktualnie Friko pracuje na dysku zastepczym, przywrocone jest archiwum sprzed kilku dni, na razie bez mozliwosci upgradu, do czasu usuniecia awarii.

Mysle ze to wyjasnia wszystko i nic wiecej niemoge dodawac poza jednym - Cierpliwosci

ej co sie stalo ze strona ??? czemu nie ma na niej wynikow Pucharu KSK ???

Stronka juz dziala w pelni mam nadzieje ze jak najdluzej.juz niedlugo zmiana stronki wizualnie i mozliwie ze tez serwerowo ale niezapeszajmy.

Jedyny zawiedziony to jak zwykle moze byc misiek bo sie przez ta awarie polaly jego zdiecia jak naprawia most