Odprysk na szybie przedniej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Szlag mnie wczoraj trafił bo jakiś mały wesoły kamyczek zrobił mi mały wesoły odprysk na szybie przedniej. Czy ktoś miał doświadczenia z ASO w tej sprawie, czy potrafią porządnie naprawić? O wymianie szyby nawet nie myślę bo kosztuje to 1000zl!!!
Pozdr

Miałem podobny przypadek, pojechałem do firmy zajmująej się takimi żeczami i zrobili mi super nic nie widać, trwało to z 2 godziny koszt 89 zł

Dzwoniłem do ASO, oni tylko wymieniają. Amatorka.
Już sprawę załatwiłem w Sosnowcu na Klimontowie, 70zl, godzinka roboty, nic praktycznie nie widać (mały ślad wyglądający jak kropelka na szybie). Mogę gościa polecić jak ktoś by potrzebował.

a ja dzisia się przyjrzalem i mam mała 2mm ryskę ,(pEknięcie)i moje pyt gdzie w wawie mozna to zrobic

ps:TANIO

mi za malusienki odprysk na przedniej szybie wzieli dowod rejestracyjny dwa tygodnie temu..nie wiedzialem ze mozna takie cos naprawic..!!..i to za taka mala kase..na jakiej ulicy jest to w klimontowie??.pozdrawiam

Davidoff wejdź sobie na stronę www.tedrex.pl , to jest strona tego gościa z klimontowa, tam masz wszystkie namiary łącznie z mapką dojazdu.

w Lantrze w Szybexie zrobili mi za 50 pln rok temu i w 30 min sie uwineli a trzeba dodać że śmigalem wczesniej dość długo z tym odpryskiem ale jak zaczęła się pajenczynka dalej robić to zawitalem do warsztatu

Jak miałem stłuczkę ponczkiem, też groziła mi utrata dowodu rejestracyjnego. Mam pęknięcie na długości ok 20 cm. Jakoś się wyłgałem