[S] gaźniki poziome DELLORTO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

mam do sprzedania gaźniczki poziome DELLORTO 40 DHLA. Są w stanie bardzo dobrym, miesiąc temu zdjęte z auta (ustąpiły miejsca większym ). Do gaźników dorzucam gratis 4 małe filterki, praktycznie nowe. Cena za dwa to 900zł (NIE SPRZEDAJĘ POJEDYŃCZO)
Cenę można troszkę ponegocjować

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MRacing dnia 2005-08-10 16:03:54 ]

niech go ktoś uświadoi bo ja nie mam sumienia.
900zł to chyba z kolektorami do DOHCka w komplecie.

stary nikt ci tyle nie da nawet jak bedą pozłacane.
za 400zł za dwa z puszką filtra ABARTHA trudno sprzedac....

Cytat:
2005-08-10 21:23:39, waco pisze:
niech go ktoś uświadoi bo ja nie mam sumienia. 900zł to chyba z kolektorami do DOHCka w komplecie. stary nikt ci tyle nie da nawet jak bedą pozłacane. za 400zł za dwa z puszką filtra ABARTHA trudno sprzedac....

Troszkę śmieszy mnie Waco twoje podejście, to że czasem się uda taniej kupić to nic nie znaczy, poza tym znowu zaczyna się głupie komentowanie, nie chcesz kupić to nie truj, gażniki są tego gościa i on może za nie wołać nawet 4000zl.

Amen......Nawet i 5 tysiaków

Zwłaszcza że większość tych "okazji" za 400 zł z reguły nadaje się do kompletnej regeneracji - uszczelki do wymiany, luzy na oskach itp itd

no ciekawe WACO gdzie znajdziesz za 400zł takie jak ja mam do sprzedania? Napisałem że gaźniki są w stanie bardzo dobrym, żadnych luzów na ośkach, uszczelki w b. dobrym stanie. Zresztą ja nikogo nie zmuszam do kupna, dałem tylko ogłoszenie.
Pozdrawiam

no to konkurencyjnie sie podlacze do ogloszenia. jak ktos chce 2 dellorto z kolektorem ssacym do alfy tlumnikami drgan puszka filtra w stanie bdb bez lozow itp itd to komplecik za 700 oddam w dobre rece

Hmmm gdzie znajdzie????
Już odpowiadam , TUTAJ .
Dodam że stan również jest bardzo dobry - dziś te gaźniczki dokładnie obejrzałem.

Lajka chętnie kupiłbym jeden gażnik solex potrzebuje do malucha rosta01@interia.pl
pozdrowienia robert

[ wiadomość edytowana przez: wolf77 dnia 2005-08-14 23:30:55 ]

Dziś będe miał zapewne fotki tego cuda.
Pytanie co ja zrobie z drugim?