Za duzo gier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jazda

Dlatego nei nalezy grac w GTA

No niezle sie dzieje ja musze zaczac pod siedzeniem wozic jakas 9 teczke

gram w gta....nie mam spluwy... staram sie jezdzic spokojnie.... czego chciec wiecej.... no moze raz przestraszylem goscia w sopocie jak nie chcial cofnac i puscic mnie.... stalismy w waskiej uliczce ja wyjezdzalem a on wjezdzal i do wyjazdu mial okolo 10 a ja zeby mogl przejechac musialbym cofac okolo 100.... taka kalkulacja dla mnie byla prosta ale dla niego nie i mowil ze nie ruszy sie stad .... powiedzialem ze jak nie ruszy to mu najnormalniej w swiecie zapier......... od razu poskutkowalo .... nie moge takich ludzi .... tlumaczylem mu moja logike ale nie dawalo to zadnego rezultatu.... wystarczy jedynie zmienic slowa i dodac kilka na k... poskutkowalo .... i nie musialem miec 9 czy czegos innego.... ludzie ktorzy sie wywyzszaja niech lepiej zostana w domach bo kiedys spotkaja osoby bardziej agresywne ode mnie a domyslam sie ze to moze byc nieciekawe.... pozdro

Moj brachol wozi w autku siekiere ... ale jak mowi to tylko autoalarm

no pieknie.. takich typow to tylko do piwnicy na klucz. dobrze ze w polsce nielatwo o pozwolenie na bron

Cytat:
staram sie jezdzic spokojnie

hehe dobre.... a ja wieczorami smigam latajacym dywanem jesli ty jezdzis powoli....