Tablety graficzne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Muszę w najbliższym czasie zanabyć tablet graficzny bo z myszą już nie wyrabiam. Może ktoś ma doświadczenie z tego typu sprzętam komputerowym i zechce się podzielić swoimi informacjami. Co byście polecili, narazie rozważam zakup Pentagram'a XXL lub XL (zależnie od zasobów kasowych).

Z ciekawości, ile cos takiego kosztuje?
Sam bym sobie sprawił.

Ponad stówkę na Allegro.

Cytat:
2005-08-11 12:51:47, kisztan pisze:
Z ciekawości, ile cos takiego kosztuje? Sam bym sobie sprawił.

pentagram XXL ok 450zl
pentagram XL ok 260zl, w obu przypadkach mowa o cenach raczej slepowych, ale narazie szukam ludzi którzy używają tableta

Cytat:
2005-08-11 13:29:06, AsterixGal pisze:
pentagram XXL ok 450zl pentagram XL ok 260zl, w obu przypadkach mowa o cenach raczej slepowych, ale narazie szukam ludzi którzy używają tableta

żaden pentagram.....

kupuj WACOMA... mam 2 i są super.. zwełaszcza przy zabawie qw programach graficznych... ale koszt to zależy od modelu średnio 400 zł wzwyż

pozdro

A które modele Wacom'a masz?

hej, a powiedźcie coś o tych tabletach - ja to pradę powiedziawszy nie bardzo wiem do czego to Ale mam takie pytanie, moja dzieucha jest arch. krajobrazu i często się męczy nad tym autocadem (chyba - albo photoshopem) i coś tam rysuje - to by taki tablet jej pomógł??? jak stówka to niedrogo, więc może zamiast kwiatów o które mnie tak męczy...

Cytat:
2005-08-12 07:25:22, AsterixGal pisze:
A które modele Wacom'a masz?

dwa takie same

Wacom GRAPHIRE
ET-0405-U

Cytat:
2005-08-12 22:20:31, elChopin pisze:
hej, a powiedźcie coś o tych tabletach - ja to pradę powiedziawszy nie bardzo wiem do czego to Ale mam takie pytanie, moja dzieucha jest arch. krajobrazu i często się męczy nad tym autocadem (chyba - albo photoshopem) i coś tam rysuje - to by taki tablet jej pomógł??? jak stówka to niedrogo, więc może zamiast kwiatów o które mnie tak męczy...

na pewno by pomógł, ale za 100 ciżko będzie

http://www.allegro.pl/search.php?string=wacom&buy=0&new=0&pay=0