BRC sekwencja do GSi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Wstepnie zdecydowalem sie na montaz sekwencji BRC do Astry. Mam pytanko odnosnie instalacji. Jedna (drozsza) ma MAP-Sensor i wtryski japonskie. Druga (tansza o ponad 1000 zl) ma wtryski BRC, a MAP-Sensor podpina sie tylko do strojenia.
Czy na tej tanszej instalacji autko bedzie smigac bez problemow? Jaka roznica jest we wtryskiwaczach?

Cytat:
2005-08-11 10:50:41, Jurek_P pisze:
Witam. Wstepnie zdecydowalem sie na montaz sekwencji BRC do Astry. Mam pytanko odnosnie instalacji. Jedna (drozsza) ma MAP-Sensor i wtryski japonskie. Druga (tansza o ponad 1000 zl) ma wtryski BRC, a MAP-Sensor podpina sie tylko do strojenia. Czy na tej tanszej instalacji autko bedzie smigac bez problemow? Jaka roznica jest we wtryskiwaczach?

daj sobie luz z BRC. Pierwsze dwa miechy jeżdzisz do regulacji, drugie dwa miechy jeździsz zadowolony, trzecie dwa miechy jak coś siędzieje nie tak nie odbierają telefonu, a potem mówią że masz chujowy samochód i to nie ich wina. Pozdro

wiec jaka instalacje zalozyc?? Mam w Escorcie Fly Sequenta, przez jakis czas nie jezdzilo sie zbyt dobrze, ale to nie byla wina instalacji, teraz wszystko jest ok. Ciagle czytam,ze jedna instalacja jes zla, druga dobra i na odwrot. Czy mial ktos do czynienia z tansza sekwencja BRC??

Jurek, ja mam "ta tańsza" wersje Sequenta. Wg mnie spisuje się dobrze i moge z czystym sumieniem polecic.

Z jakim silnkiem masz swoje autko?

Cytat:
2005-08-15 21:24:55, DS pisze:
Jurek, ja mam "ta tańsza" wersje Sequenta. Wg mnie spisuje się dobrze i moge z czystym sumieniem polecic.

2.0XEV