| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
barakuda F&F Sympatyk Fiat 132/Fiat125 lubartów | 2005-08-11 21:33:24 Dzisiaj przez przypadek natrafiłem na gościa, który miał fiata 130 a co ciekawsze po Lublinie swego czasu jeżdziły dwie 130 , ale wracając do tematu, gość ten ma pare gratów do tego samochodu dokładnie sam nie wie co, mówił coś o łożyskach do kół, pająku pod kierownicę, cały mechanizm wycieraczek a reszty nie pamięta z tego co mówił wszystko nowe, jak ktoś by był zainteresowany to we wtorek dowiem się o więcej szczegółów |
bullit Slizgacz Bełchatów | 2005-08-12 09:24:54 Zapytaj sie o silnik? |
barakuda F&F Sympatyk Fiat 132/Fiat125 lubartów | 2005-08-12 10:28:36 o silnik już sam sie pytałem bo też bym go przygarnął no ale gościu zmienił go na diesla bo za dużo palił jak na tamte czasy a o V6 ślad zaginął |
barakuda F&F Sympatyk Fiat 132/Fiat125 lubartów | 2005-08-24 21:21:19 tak jak mówiłem mam liste czesci do fiata 130 , co prawda nie ma w niej zawiele rarytasów ale wszystekie są nowe i na niektórych zachowały się nawet metki a to lista:
-przewód nagrzewnicy (fajka) 2szt -pasek klinowy 1szt -ramka reflektora(okular) 1szt -linka napędu szybkościomierza 1szt -worek na płyn do sprzyskiwaczy 1szt -wiatrak-wentylator (jak dobrze pamiętam od chłodnicy) 1szt -kolanka gumowe 2szt (nie wie sam do czego to jest )
-osłonki plstikowe (prawdopodobnie osłonki ozdobne klamek wewnetrznych drzwi) 2szt -cewki do rozrusznika (pewnie od elektrowłącznika) 2szt -zawór wodny (nie termostat tylko zawór od nagrzewnicy - otwieranie/zamykanie) 1szt -pająk pod kierownice (kpl przełączniki pod kierownice) 1szt -napęd wycieraczek 9silnik i dźwignie) 1szt -silniczek (prawdopodobnie do dmuchawy) 1szt - łożyska do kół 1szt Jak kogoś coś interesuje dac znać podam namairy na właściciela |