Błąd w 2,5 TDS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszytskich
mam blad jak w temacie a zdania "uczonych " sa podzielone.. jedni mowia o 4 tym wtrysku zas drudzy o jakims czujniku ktyory jest malo instotny w przypadku braku tempomatu.. a jak Wy uczeni..?

pozdr

Cytat:
2005-08-12 00:03:11, kufcio pisze:
Witam wszytskich mam blad jak w temacie a zdania "uczonych " sa podzielone.. jedni mowia o 4 tym wtrysku zas drudzy o jakims czujniku ktyory jest malo instotny w przypadku braku tempomatu.. a jak Wy uczeni..? pozdr

a ja się źle czuję, dlaczego?

PS: Napisz coś więcej bo wróżek u nas nie ma, nawet tych uczonych... pzdr

uuu, poprostu dziecinada, jak moglem nie wpisac najwazniejszego..?

sora, chodzi o blad 92. Mam omege z motorem 2,5tds ale chlopaki z bestiales oznie mowia a bedac na KTSie sama nazwa bledu byla tak skomplikowana ze nie zapamietalem

dzieki, pozdr

Cytat:
2005-08-14 13:21:12, kufcio pisze:
uuu, poprostu dziecinada, jak moglem nie wpisac najwazniejszego..? sora, chodzi o blad 92. Mam omege z motorem 2,5tds ale chlopaki z bestiales oznie mowia a bedac na KTSie sama nazwa bledu byla tak skomplikowana ze nie zapamietalem dzieki, pozdr

chodzi o to, że faktycznie w omegach był silnik pochodzący z bmw, nawet z początku na pokrywach było logo bmw, ale sterowanie pozostało GM. w bmw 2,5tds błąd nr 92 niema nic wspulnego z błędami w oplu lub innych GM. napisz nazwe, a nie numer błędu, a może ktoś będzie znał odpowiedz. pozdrawiam.