Kto w Trójmieście i okolicach dobrze montuje Gaz (sekwencje)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!! Moglby ktos z calym sumieniem polecic mi zaklad, ktory dobrze zaklada sekwencje do aut. Chce zagazowac moja omcie, ele chce, zeby to zrobil dobry zaklad, bo od tego glownie zalezy poprawnosc dzialania. Kiedys robilem sekwencje w firmie AUTO-SYSTEM w Sopocie i bylem z nich bardzo zadowolony. Słyszalem o dobrym zakladzie w Redzie. Moze ktos jeszcze z czystym sumieniem moglby kogos polecic?? Z gory dzieki za info.

Ja założyłem juz 2 instalke w Gdyni Orłowo ul Inżynierska (w podwórku za stacją gazową) W poprzednim aucie przez 4 lata nie miałem żadnych problemów. Teraz mam od miecha w Omede i na razie pada wszystko poza gazem.
Chyba Auto - ATUT. znam z 15 osób, które u nich montowały i jak na razie same pozytywy. jak chcesz to moge zdobyć nr. umawiasz sie na 1tydzień do przodu.

Witam. Ja jestem umowiony juz w firmie AUTO-System w Sopocie. Poprzednio tez tam gazowalem auto i bylo oki. Sa nieco drozsi niz konkurencja, ale wiem, ze ciesza sie ninaganna opinia. Tam trzeba sie bylo umowic 3 tygodnie szybciej. Jako jedyna firma poza dwoma siedzibami czakramu w Polsce maja licencje na zakladania instalek CNG czyli na metan, weic podejrzewam, ze poradza sobie z moja omcia. Instaluje u nich BRC sequent na wtryskach BRC.

najważniejsze zeby znać dobrą opinię.
Życze powodzenia z gazem. Też mam BRC tylko ten najprostszy.
Pozdro