Opolskie: śmiertelna brawura - 07.08.2005 - Omega B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W wypadku uczestniczył jeszcze opel omega, kierowcy na szczescie nic się nie stało.

relacja TVP2

Video format ASF

Taaak, na tej drodze to cholera sami szybcy zazwyczaj...

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

przerąbane. brak mi słów na tego kierowce..

I jedź człowieku jak Bóg przykazał na wakacje Masakra :|

nie rozumie takiego ryzykowania:/

No to nie dojechali a tak sie śpieszyli tylko dlaczego musiała zginąć jeszcze kobieta

pewnie spieszyli sie na operacje wyjecia z glowy gówna i wsadzenia mozgu...

nie wiem jak to wkleić ...ale jak ktoś chce to otworzy...uwaga zdjęcia drastyczne
http://www.112opole.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_112op&id_dzi=1&id_men=7&id_dok=811&powrot=1

troche nie na temat ale wczoraj byscie i o mnie usłyszeli w telewizji.. i pewnie było by tak "wariat omega B zamordoał niczemu winnych troje ludzi". a moja wersja jest taka jade sobie w idealnych warunkach, z daleka widze trzy osoby stojace na poboczu, fajna droga wiec sobie lece 140 zwalniam do 120 z racji ze stoją po drugiej stronie drogi jestem do niech moze z 40 m a tu nagle wbiegają na mój pas i sie na srodku zatrzymuja... nie wiem wychamowałem moze do 60-70 ale i tak bym pozabijał - z bliska tylko zobaczyłem ze są tak napruci ze sie nawzajem podtrzymywali... gnoje... pisze to jako ostrzeżenie... szkoda siedziec za debili... pozdrawiam i miłuch wakacji zycze