Omesia na Słowacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z wyjazdem na koncert Omesia ma zamiar przewietrzyć się trochę i zwiedzić Bratysławę. Przy okazji obadamy czy są w tamtym rejonie równie piękne samochody i damy stanowczy odpór smętnym replikom prawdziwego samochodu. Relacja po powrocie czyli ok 20.03.2003.
Pozdrowienia, Janusz

Powodzenia! Uwaga na słowacką policję. Z założenia "czesze" polskich kierowców, zwłaszcza w rejonach przygranicznych. Przynajmniej ja mam złe doświadczenia.

Dzięki za ostrzeżenie, niedoczekanie ich żeby podskakiwali omesi dryndziarze.

Janusz, no, no nieźle niedługo będziemy autografy zbierać Bratyslawa, London, Paris........
Życzę stosunkowo udanego wyjazdu, niech się Bestia dobrze prezentuje.

A spróbuj nam nie zagrać na IV LOB Party

witam

ja w sobote jade na 2 dni na slowacje , ale wcelach rekreacyjno wypoczynkowo sportowych czyli zimne pyfko dziewczyna i narty juz sie ciesze

I łoto chodzi!!!

W sierpniu jadę swoją Bestią na Węgry i dam sobię łeb ogolić że pojadę i wrócę bez żadnego ale (właśnie czynie przygotowania). Sprawozdanie po powrocie.

------------------------------------
Niech moc ..............

panowie wrocilem z slowacji zrobilem jakies 550 km z czego 100km w tatrach (czyli wiadomo 2 bieg zadko 3 ) ogolnie jechalo sie zajebiscie tylko ze jak jechalem tam to w najbardziej sliskim miejscu zdupczyl sie ABS oswiecila sie kontrolka i przestal dzialac ale zrobilem sobie mala przerwe wylaczylem bestie i wszystko wrocilo do normy i juz bylo do konca oki

wiecie co najgorsze ze tam ropa jest drozsza od benzyny i np na shelu kosztuje prawie tyle co V-power
30.50sk-95
31.90- ON
32.20-V-power

no to ja sie pochwale. ja swoim seniorkiem bylem na sylwestra w Paryzu!! i to na gazie! a we francji duzo stacji z GPL (LPG) bez problemów, za wyjatkiem gdy na bramkach dogonił mnie jakiś wsciekly żandarm i bulwersowal sie ze jechalem lewym pasem autostrady 180km/h a on swoim peugeotem306 musial mi zjechac. i na dodatek nie mialem pasów... no ale ile mialem jechac?? niby 130?? senatorem!?? ale mandatu nie dostalem. wystraszyl sie Polaka??