Moj nowy nabytek....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

ze wszystkich zamian naszych klubowiczow..ten samochod robi najwieksze wrazenie mniam i do tego manual eh

No niezłe cacko

A chyba twojego esperaka widzę prawie codziennie na Bemowie na numerach WGM ..... Dedukuję tak z powodu podwójnego wydechu i dokładki do zderzaka z przodu.

A merol suuuper

Cytat:
2005-08-12 19:06:51, qbaj pisze:
....ze wszystkich zamian naszych klubowiczow..ten samochod robi najwieksze wrazenie..."

I to JAK NAJWIĘKSZE !!.......ZAJEBISTY jest jak nie wiem co ! Gratulujemy cacuszka !

fajny fajny
napiszesz cos wiecej?jaki rok/wyposazenie/silnik?
auto z piolski czy zwiezione?
ciekawe czy bedzie duzo drozszy w utrzymaniu od esperaldopozdro

Cytat:
2005-08-12 19:23:50, iampinki pisze:
....fajny fajny napiszesz cos wiecej?...............ciekawe czy bedzie duzo drozszy w utrzymaniu od esperaldo..."

Spadać!.......jakby chciał to by napisał !
......aaaaa .reszta....siano nie gra roli ......

fajna sztuka.gratulacje

Zawsze chciałem mieć merca-miałem volvo,golfa teraz espero a następny będzie merc-gratulacje wyboru

Kawał fajnej, solidnej bryki

Wiec pokolei:

rok 1990

Silnik:
6 cylindrowy rzędowy 24 zaworowy
pojemnosc 2962
moc 221 koni

Samochod byl przywieziony z niemiec w 1993 roku i od tego czasu posiadal tylko 1 wlasciciela - w tym czasie zrobil 90tys km

Dzis ja go mam i na liczniku jest 194 tys wiec jest ok.

Wyposazenie:
klima, abs, asd (automatyczna szpera), skora, szyberdach, el szyby przod/tyl, podgrzewane fotele, fabrycznie obnizone zawieszenie (wersja sportline).

Co jest do zrobienia ?
naprawa szyby kierowcy - nie opuszcza sie - pierwsza diagoza - brak impulsu na silnik - przelacznik?
kilka zaprawek na rantach tylnich nadkoli
prawdopodobnie to wyczyszczenia lub wymiany zawor wolnych obrotow
porzadne pranie tapicerki
wymiana oleju w silniku i skrzyni, wszystkie filtry, swiece

Utrzymanie -
Poprzedni wlasciciel przez czas uzytkowania dwa razy postawil samochod na warsztat poza przegladami i rejestracja -
przy 160 tys wymienial pompe a przy okazji naciagneli go na lancuch rozrzadu hehe
przy 165 wymienil amortyzatory - komplet

Jestem happy jak nie wiem co

Cacusi, mnie zauroczyło
Gratuluję serdecznie i niech się supcio sprawuje

Ponad 200 koni
Mmmmmmm, no śliczne
Wielkie gratsy !

Nie no moje gratulacje REWELACJA.!!! ma nadzieje tylko że niebedziesz go trzymac pod blokiem a w garazu bo szkoda by było zeby skroili taką perełke.

Dlamnie Bomba.. (choć osobiscie nieprzepadam za Mesiami ten robi namnie wrażenie.!)

Cytat:
2005-08-12 21:21:18, KeyJey pisze:
...." Co jest do zrobienia ? naprawa szyby kierowcy - nie opuszcza sie - pierwsza diagoza - brak impulsu na silnik - przelacznik? kilka zaprawek na rantach tylnich nadkoli prawdopodobnie to wyczyszczenia lub wymiany zawor wolnych obrotow porzadne pranie tapicerki wymiana oleju w silniku i skrzyni, wszystkie filtry, swiece ......."

No to Bracie, już wiemy dlaczego zniknąłeś z forum na cały rok !!....zapierdzielałeś po 22 godziny na dobę coby mieć kasę na .." Co jest do zrobienia...

Cytat:
2005-08-12 22:58:52, bogdan1 pisze:
No to Bracie, już wiemy dlaczego zniknąłeś z forum na cały rok !!....zapierdzielałeś po 22 godziny na dobę coby mieć kasę na .." Co jest do zrobienia...

Nie, nie, KeyJay zapierdzielał przez rok po 22 godziny na dobę co by zrobić sobie zapas paliwa na tydzień

O tym "co do zrobienia" nie myśli, moze jakoś to będzie

naprawde super wozik ! gratuluje !

jak mu sprawisz jakies fajne fele to naprawde bedzie piekny. na ulicy bym go nie trzymal

superr!!

Moim zdaniem te oryginalne felaski Mercedesa pasują wyśmienicie

jest śliczny, bombowy, wystrzałowy, ogólnie ZAJEBISTY ...

gaz już zalożyłeś???

pozdro

Cytat:
2005-08-13 01:56:51, Kolber7 pisze:
gaz już zalożyłeś???

Gaz?? Jaki gaz?? Żadnego gazu!! Toż to by było świętokradztwo!!

A autko, no cóż powiedzieć.......marzenie. Tylko doprowadzić go do ideału takiego jak opuszczał fabryke (bez żadnych dresiarskich pseudotuningowych dodatków, bo wszystko na nim wyglądać będzie ochydnie i tandetnie). Powodzenia

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2005-08-13 02:38:10, Adam4302 pisze:
Gaz?? Jaki gaz?? Żadnego gazu!! Toż to by było świętokradztwo!! A autko, no cóż powiedzieć.......marzenie. Tylko doprowadzić go do ideału takiego jak opuszczał fabryke (bez żadnych dresiarskich pseudotuningowych dodatków, bo wszystko na nim wyglądać będzie ochydnie i tandetnie). Powodzenia

no tak ale przy obecnych cenach benzyny, jazda takimpotworem to zabójstwo dla kieszeni........