MotoNews.pl

Warsztat samochodowy w Gdansku...????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witajcie,

jak na zoltodzioba przystalo szukam informacji dotyczacych dobrego warsztatu w Gdansku..moj esperek wymaga wymiany amorkow, naprawy hamulców....? Macie jakis kontakt...? jakies porady..?
Za wymiane sprezynek w Deawoo Hallera chcieli 160 PLN a w Nowej Karczmie zaplacilem 100 PLN..nie moge narzekac na fachowosc wykonania...

Moze jakies sugestie dotyczace amorków..? Nie potrzebuje super tunningu..ale mysle ze czas nadszedl aby troche usztywnic zawieszenie...

pozdrawiam,

ktomasz

Licze na wasza pomoc... nullwarsztat samochodowy w Gdansku...????

Hallera omijaj... Frajerzy pierdol... bzdury... Szwagrowi chcieli wcisnąć, że amorki po 100 tysiach nie potrzebują wymiany... A za wymianę klocków policzyli kosmiczne pieniadze... I wstawili mu fomary, czy inne gówna.

Generalnie niby miło itd.

Ale ceny zbyt kosmiczne...

Napisz jakie chcesz hamulce... Na 99 % kupuję w tym tygodniu... Bo te co mam, to raczej spowalniacze...

Biorę pewnie z Intercarsu przez salon... Jak bedzie dobra cena to Ate Power Disc, ewentualnie Brembo Maxy...

powiem szczerze nie zastanawialem sie jeszcze nad hamulcami...jako zoltodziub potrzebne mi sa one do głownie jazdy po miescie....

jakies sugestie...??

poza tym mysle ze wymiana hamulców u mnie powinna byc chyba kompletna : tarcze, zaciski plus tyl ( bebny...jeden chyba stracil rownosc..na badaniu hamowania widac bylo skoki lini testowej...)...

Ty jako fachowiec..moze uda sie Ci sie rzucic okiem na moje autko i wypowiesz sie co jeszcze...?
do tej pory moje auta byly tylko sluzbowe....cos stuka jazda do warsztatu...firma bulila...

tomasz

Cytat:
2005-08-14 21:14:21, Zoltar pisze:
Na 99 % kupuję w tym tygodniu... Bo te co mam, to raczej spowalniacze... Biorę pewnie z Intercarsu przez salon... Jak bedzie dobra cena to Ate Power Disc, ewentualnie Brembo Maxy...

Ciekaw jestem ceny jaką zaproponują gdyż też jestem obecnie na etapie zakupu tarcz i klocków. Tymbardziej, że od środy będe na urlopie w Łebie więc niedaleko

U mnie koleś za tarcze Brembo S życzy sobie 90 zeta, Brembo Max 129 zeta a klocki Ferodo Premier 110 zeta. Niestety przez tydzień dupek nie potrafi się ze mną umówić na odbiór osobisty więc mam go gdzieś.
Ciekawy też jestem w jakiej cenie są te Ate Powerdisc do Esperaka.
Może też bym się dopisał do zakupu???

[ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2005-08-15 21:34:10 ]

Zacisków nie musisz wymieniać.

Skąd jesteś ?

Ja pracuje po 10 godzin dziennie.

Ale tak od 20 możemy się ustawić gdzieś w Gdańsku.

Mogę rzucić okiem.

Chociaż specem nie jestem.

Under.

We wtorek pewnie będę znał ceny.

Te co podałeś wydają mi się bardzo dobre.

Ale często tak właśnie jest... Wszystko super, ale jak co do czego... To zero kontaktu

Ja pewnie wybiorę Ate.

Brembo za często się krzywią... No i będzie to zawsze jakaś odmiana