MotoNews.pl
3 Czcionki BMW (110028/0)

Czcionki BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje czcionki jakimi posluguje sie BMW a szczegolnie znaczek M3. Kto wie gdzie to mozna znalesc

A do czego Ci to potrzebne jest?

moze chce naklejke bmw w-power

Potrzebuje do zrobienia naklejki na szybe. A za W-Power to dzieki. Nie wiem z czego ty sie smiejesz to trzeba plakac ze takie mlotki urzywaja taich pieknych aut

Możesz podac co konkretnie (jaki napis) potrzebujesz?

Cytat:
2005-08-15 22:36:01, GrubyE36 pisze:
Ludzie mam pytanie czy ktos kiedys widzial BMW W-POWER bo ja tak. Jakis wiesniak przykleil sobie znaczek m-power na 316 i nie dosc ze ma silnik jak dla dziecka (bez obrazy) to jeszcze przykleil "go do gory nogami". Wiesniaki jednak jezdza BMkami

Nie no słaby koleś. Masz zdjecie chyba E36 i mówisz że jednak BMKami jeżdżą wieśniaki? Czegoś tu nie rozumiem, i nie chciałbym (pewnie nie tylko ja żebyś tak mówił).
A może chciałbyś jeździć taką beemką, co? A naklejki pewnie chcesz nakleić na 125p, na tylna klapę...

Coś w tym jest...

Jestem ciekawy po co ci czcionka, skoro głównie zzalezy ci na znaczku??
Czy nie lepiej znaleść w necie logo M-power i powiększyć??
Jeśli bedzie kiepska jakość, to zawse mozna zamienić obrazek na "krzywe" i wrzucić do corela, gdzie możesz powiększać, bez straty jakości.

w necie sa juz loga w krzywych. A jak by co to moge potrzebującym podesłać.

Cytat:
2005-08-16 15:23:12, cjanek pisze:
Nie no słaby koleś. Masz zdjecie chyba E36 i mówisz że jednak BMKami jeżdżą wieśniaki? Czegoś tu nie rozumiem, i nie chciałbym (pewnie nie tylko ja żebyś tak mówił). A może chciałbyś jeździć taką beemką, co? A naklejki pewnie chcesz nakleić na 125p, na tylna klapę...

Nie jestes w temacie to po co sie wpierda.... co.

Cytat:
2005-08-16 16:37:05, kriters pisze:
w necie sa juz loga w krzywych. A jak by co to moge potrzebującym podesłać.

To podeslij wyslalem do ciebie mail