MotoNews.pl

Replika taksówki z serialu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Ostatnio chodzi mi po głowie taki plan.
Ponieważ w moim MeRze Nadwozie wymaga poprawek, postanowiłem położyć nowy lakier.
Lakier koloru żółtego, "safari" jak to było w "Zmiennikach" .
Teraz nasuwają mi się następujące pytania:
1. Jaki był nr. tego lakieru ?? (może ktoś uważa, że ma podobny i podzieliłby się ze mną oznaczeniem )
2. Potrzebne mi są zdjęcia, wzory tego co było namalowane na drzwiach w owym 1313.
3. Może ktoś ma wszystkie odcinki na kompie to chętnie bym zapłacił w zamian za przegranie.
4. Może ktoś ma na zbyciu stary "kogut" TAXI.

Dziękuję za uwagę i liczę na pomoc.

P.S.
Nie ukrywam, że bardzo mi na tym wszystkim zależy !!
Podróż sentymentalna

[ wiadomość edytowana przez: Koval_stm dnia 2005-08-16 16:23:23 ]

Cześć! Chciałem Tobie powiedzieć, że mam Zmienników na dysku, mam również wszystkie elementy do taxówki z serialu "ZMIENNICY" oprócz fiata, gdyż jeszcze go nie posiadam.

Mam do niego:

1. Szablony wzorów na drzwiach "WPT 1313" oraz "radio-taxi 818"
2. Koguta TAXI tego w kształcie trapezu, przyczepiany na magnes
3. Taxometr, nie powiem jakiego typu, bo nie chcę zdradzić tajemnicy. Mam taki sam jaki był w wozie ze zmienników. Podam tylko firmę, która go zrobiła. "POWOGAZ"
4. Mam Komplet rejestracji WAE ****
5. Mam tabliczkę z napisem "wysiadać od strony chodnika"
6. Radio-telefon RADMOR.

Nie chcę nic mówić, ale lada chwila będę miał Fiata. A dużo wcześniej już na forum pisałem w sprawie lakieru, i nawet zamieściłem fotki. W razie czego jakbyś zrobił taryfę, to nie chcę być osądzony o zgapianie pomysłu z Taryfą ze Zmienników

Pozdrawiam.
Piotrek

No ale przecierz ja to robie dla siebie, a nie po to żeby się tym chwalić.... Bardzo Cie proszę , podeślij mi te materiały, a obiecuję, że nie zdradzę ich dalej i poczekam aż sam zrobisz 1313. Poza tym zmienników było dwóch.

P.S.
Numery rejestracyjne znam, model taksometru też

[ wiadomość edytowana przez: Koval_stm dnia 2005-08-16 16:42:33 ]

to skoro 2 to ktory z was bedzie kobieta?

Zaden, nie można wszystkiego dosłownie interpretować....

ha nie obrazaj sie, to taki dżołk był...

Nie obrażam się
Tylko mi bardzo na tym zależy !!

a ja mam pól piwnicy Radmorów 3001 r315 Zewów i innego policyjno-karetkowego złomu łacznościowego

Cytat:
2005-08-16 19:12:35, bodziot pisze:
a ja mam pól piwnicy Radmorów 3001 r315 Zewów i innego policyjno-karetkowego złomu łacznościowego

Bodzio, a miałbyś jakieś fajne radyjko do Warszawy, np Admirał, Żerań albo Berlin ???
Jeżeli tak to chętnie bym takie zanabył

Cytat:
2005-08-16 19:12:35, bodziot pisze:

Może znalazl byś coś karetkowego, chętnie się dogadam.

Cytat:
2005-08-16 16:36:32, taxi1313 pisze:
6. Radio-telefon RADMOR.

Radmora też mam ale to chyba ten co porucznik Sławomir Borewicz miał w poldku nie wiem czy ten sam jest w fiacie zmienników. Jeśli jest to moze 1 będę miał na zbycie odrazu z zasilaczem samochodowym orginalnym, tylko że na gadanie to jest potrzebny kurs (krótkofalowce0 jeśli chciałbyś więcej o tym radmorku wiedzieć to wal do mnie na priv. Za błędy sorry!