Sprzedam tlumik od HONDY CBR 600F

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie sprzedam polerowany tlumi od hondy cbr firmy SEBRING , kiedys jezdzil w moim malcu , jednak malca juz nima ;( i tylko to po nim zosatlo, niemama tez kolektora , ktory bylk do niego robiony( giete rury) ,ale dzwiek byl SUPER--- niebylo slychac ze to 2 cyl . tylko chodzil jak 4 cyl. spadku mocy niezauwazylem -- chodz zwrocilem na to uwage !!!!!!!!!
fotki na maila a cena to 110zl do negocacji
pozdrawiam

poprosze fotki

ja tez poprosze foty na mejla. czy zeby przyspawac ten tlumik trzeba miec jakis powarzny sprzet czy kazdy tlumikarz mi to zrobi??

Prosze fote
Na poldrive@vp.pl

czekamy na fotki

wiec tak fotki beda niebawem , na wkend najszybciej
a co do tlumika, to wspawaylem imi go moj ojciec, co jedynie ze spawaniem ma do czycznienia, rury gilesmy sami---- ojciec w pracy ( tak po kryjomu) wspaanie to jest dosc prosta sprawa, jednak trzbea mu dac dobre mocowanie zeby sie nieuwyal, ale golonie jst SPOKO i napwno jest niepowtarzalny

mozna foty prosic Piotrurb@o2.pl

fotki beda jutro wysle na poczste kazdemu kto da swoj ardes

benek77@poczta.onet.pl

maskek@wp.pl

Witam czy te foty juz poszly bo jak tak to sie upominam o zdjecie tlumika na piotrurb@o2.pl(ma ktos moze nagrany dzwiek tego tlumika???)pozdrawiam

kurde chlopaki sorki ,ale fotek jeszcze nimam bo si emijam z kolesiem bo mamy inne zmiany, a dzwieku tez nimam:9 bo koles ktory kiedys mial jest w USA

fotki juz poszly

chrzaniu dziadu ale plytki z filmikami mam ze soba zaraz ich poszukam moze znajde ten filmik znalazlem foty samego tlumika juz wiec moze film sie tez znajdzie pozdro

mam nadzieje ze do wszytkich doszly fotki jesli nie, to napiszcie na priv to wysle raz jeszcze