[s]Sporting na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule sporo części pozozstałych po CC sporting.
Poza tym rózne do maluszka-alu fele 12 cali 5 sztuk, kiera mala sportowa.obrotek.
Pilnie promocja!!!!! he.
DZWOŃCIE PISZCIE 504-218-717.GG1899158

[ wiadomość edytowana przez: kocurzyskko dnia 2005-08-17 21:53:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: kocurzyskko dnia 2005-08-17 21:55:41 ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-08-18 12:17:07 ]
[ powód edycji: tytułowanie wątków ]

znajomi szukają przodu do CC Sportinga żółty
maske zderzak lampy itp masz coś z tego?

jakby co zaklepuje kompletny kokpit wraz z popilniczka i osłonkami na głosniki,osłone stacyjki.

kompletny kokpit - w to zegary sie wliczaja?

mozna zdjecia kiery na maila Piotrurb@o2.pl i cene

ja mam zegary ze sportinga do sprzedania

PONAWIAM.
Tym razem lista tego co mam:
cinquecento-drzwi prawe,klapa tyl,zderzak tyl,lampy tyl,jedna przednia prawa,stacyjka, kierownica,zawieszenie tyl,prawie nowy bak,pompa paliwa, zawieszenie tyl, uchylne szyby, chlodnica, uklad wtryskowy,rozrusznik, aklternator, ciegna zmiany biegow,2 oryginalne alu fele,nagrzewnica, silowniki centralnego,czerwone pasy, wszystkie plastiki wnętrza, kanapa tyl-moga byc naprawiane fotele przednie ale to troche to potrwa potrwa.Moze byc nawet caly tyl,i prawa przednia cwiatrka
126p-aluski 12' ala ATS-5 SZTUK,kiera jakas dziwna, ponoć 128 sport????deska FL, rowniez zegar do klasyka-budzik do 130, pasy fl i sznurki,glowica 650,walek swiatkowy385.
POZA TYM TROCHE INNYCH TYPU
Nexia-klapa tyl, a w praktyce prostowana klapa gratis a wraz z nia szyba tylna za 50 zeta.
Sierra-tylny most do 1,6-2,0,lusterka gaznik,

a silniki do szyb elektrycznych posiadasz?

A widzisz je na liście?Sorki nie mam, ale pytajcie bo moze szukacie czegos o czym ja zapomnialem. Jeszcze 3 sztuki zderzaków przod 2 zólte i jeden czerwony.Każdy lekko uszkodzony ale sa oryginalne sportingowe. Jeden nawet ma komplet listewek.
Silniki wycieraczek, podsufitka, mechanizm zmiany biegów. Spręzyny przod i tyl 2 komplety, bębny chodzone, przełacznik zespolony, wiązka elektryczna, zobacze co sie nadaje z silnika. Jeszcze skrzynia-jest wyszczypana przy przegubie z jednej strony ale bedzie zespawana, bo kawalki mam.

Ewentualne fotki dopiero po niedzieli. iszcie co kogo interesuje.
gg1899158

Ewentualne fotki dopiero po niedzieli. iszcie co kogo interesuje.
gg1899158

Cytat:
2005-08-18 09:58:10, jaqo pisze:
kompletny kokpit - w to zegary sie wliczaja?

ja juz zaklepałem cała deche wraz z zegarami

Odnawiam.
Jest jeszcze układ wtryskowy do 1100, skrzynia biegów do 903, tez ma peknieta jedna obudowe-ale przebieg około 45tys.
Poza tym do sportasia układ kierowniczy, amortyzatory tylnej klapy,chłodnica bez wiatraka, obrotek do malca taki z napisem 126 ale ma szare matowe szkiełko.
KUPUJCIE LUDZIE!!!Kasy potrzeba.

Odnawiam.
Jest jeszcze układ wtryskowy do 1100, skrzynia biegów do 903, tez ma peknieta jedna obudowe-ale przebieg około 45tys.
Poza tym do sportasia układ kierowniczy, amortyzatory tylnej klapy,chłodnica bez wiatraka, obrotek do malca taki z napisem 126 ale ma szare matowe szkiełko.
KUPUJCIE LUDZIE!!!Kasy potrzeba.

ile za kompletny wtrysk do 1.1? prosze o fote

126p-aluski 12' ala ATS-5 SZTUK,kiera jakas dziwna, ponoć 128 sport

Ile ewentualnie za to? (na sztuki... bo na wszystko mnie chyba stac nie bedzie)

Jakby sie fotki znalazly to poprosze na lolek@rajdy.org.pl[addsig]

Cytat:
2005-08-18 17:06:02, kocurzyskko pisze:
Sierra-tylny most do 1,6-2,0

ABS czy nie ( ma wystające flansze czy otwory ?? )
Jakie przełożenie ( napisane na tabliczce przykręconej śrubą )
JAKA Cena ?? i stan ??

ODŚWIERZAM-fele do malca po 30 do cieniasa ale tylko dwie po 60,chłodnica cc1100x2-80 zeta, kierownica w skorze oryginal sporting 80,jest prawie nowy bak z pompa, lampy tyl, jedna przod , klapa tył, drzwi prawe, belka tył , tylny zderzak i kilka przednich lekko uszkodzonych. Do tego dochodza zderzaki do eela i fla.Przod czarny tył siwy po 25 zeta.
2 skrzynie CC uszkodzone obudowy-1100 wyszczypana przy przegubie, mam brakujacy element, 900 peknieta obudowa-do pospawania.Nowki synchroniozatory.
Mam tez do 1100 ciegna zmiany biegów

[ wiadomość edytowana przez: kocurzyskko dnia 2005-09-28 17:42:52 ]