20.08 - parking centrum - spotkanie obowiazkowe dot. 1/4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobote o godzinie 18 odbedzie sie spotkanie organizacyjne dotyczace zblizajacych sie zawodow. W miare mozliwosci postaram sie wyslac do wszystkich wiadomosc sms-em. Rozniescie tez plotke po klubowiczach jak mozecie, niestety dalej nie mam od Adasia numerow do klubowiczy, ale lista w temacie Czarusia mysle ze wystarczy.

Na spotkaniu omowimy kwestie zabezpieczenia trasy, sponsorow, wyznacze funkcje dla tych ktorzy jeszcze jej nie maja itp.

To spotkanie jest bardzo wazne, dlatego tez jesli kogos nie moze byc w tym terminie to prosze o powiadomienie sms-em(693620263).

Od razu uprzedzam, ze jesli ktos nie bedzie bral czynnego udzialu w przygotowaniach do 1/4 oraz w samym dniu zawodow bez waznego powodu nie bedzie wpuszony poza barierki i bedzie ogladal wszystko tak jak normalny widz, ktory przychodzi na impreze. Robie to z szacunku dla pracy ludzi, ktorzy sie przykladaja. Nikt nie przyjdzie na gotowe! Jesli ktos sie nie zgadza, to prosze na priv zeby nie robic zamieszania w temacie.

Pozdrawiam i zapraszam w sobote .

Ja bede na pewno.

Dobrze napisane, krotko, zwiezle i tresciwie - oby poskutkowalo.

Chcialbym dodac, ze nalezaloby pomyslec o tym aby kazdy kto bedzie pomagal byl poinformowany o tym kto za co jest odpowiedzialny, jakie sa klasy, ustawienie klas w parku maszyn, gdzie nalezy zanosic zgloszenia, do kogo je zanosic, kazdy powinien znac plan imprezy, tak aby kazdy w razie jakiegos pytania ze strony zawodnikow mogl na nie odpowiedziec, lub skierowac do modpowiedniej osoby - bo takie sytuacje sie zdarzaly. Takze proponuje jakies kajeciki i jak w szkolce - notowac lub przygotowac jakies gotowe druczki z wszystkimi tymi informacjami.

[ wiadomość edytowana przez: Glazz dnia 2005-08-18 07:53:11 ]

Ja tam wpadne z lesiem ale dopiero pozniej jak wroce z lotniska ehhe tak to bym pomagal ale nie moge wiadomo z jakich przyczyn heeh ale jak przyjedizemy to moge i pomoc ehhe luzik wiesz o co chodzi gallus czemu nie moge eheh;p POZDRO

W zwiazku z licznymi privami wyjasniam jeszcze raz to co napisalem. Rozumiem, ze kazdy z nas ma rozne zajecia i wszystko potrafie uszanowac. Jesli ktos nie moze byc na spotkaniu - prosze o sms. Jesli ktos nie moze pomoc 27-ego, bo ma prace, czy tez go nie bedzie w miescie, to bedzie pomagal 28-ego przy sprzataniu. Nie dopuszcze do sytuacji, gdzie siedzielismy przez cala noc przed 1/4 , wszyscy ostro zasuwali, na drugi dzien caly dzien stali na obstawie, a pozniej jeszcze musieli sprzatac, bo nie bylo kogo innego.

Wychodze z zalozenia, ze kazdy potrafi znalezc tych pare godzin w ciagu dnia i pomoc. Jesli nie rano, to wieczorem (w nocy), jesli nie to na drugi dzien. Jest duzo mozliwosci, zalezy od podejscia.

Dlatego sytuacja, gdzie ktos nic nie robil, nawet nie pokwapil sie mnie poinformowac o tym, ze nie moze, przyjezdza sobie na gotowe polansowac sie przy starcie, od razu laduje za barierkami i w tym temacie bede bezwzgledny, w stosunku do kazdego. Badzmy wobec siebie w porzadku i chcialbym zeby w koncu w klubie byly tylko takie osoby, na ktore mozna liczyc. Jesli klub robi zlot, to robia to wszyscy z nas wedlug mozliwosci. Jesli to komus nie pasuje to moze pora sie przeniesc do klubu np korespondencyjnego przez internet.

Ostro podchodze akurat do tego tematu, bo lubie czytelne zasady. Moim zdaniem ten zlot wiele pokaze i rozjasni sytuacje podejscia ludzi do spraw klubu.

Pozdrawiam i do zobaczenia w sobote .

na ostanim spotkaniu nie moglem byc ale w sobote zjawie sie na stowe :

Smsy powysylane, jesli ktos mi nic nie odpisze to rozumiem, ze sie pojawi. Pozdrawiam

Ja postaram się pojawić, aczkolwiek mogę się trochę spóźnić lub nieoczekiwanie mogę ze spotkania nagle odjechać ... (druga praca)

Ale postaram się być.

Natomiast co do imprezy 1/4 to moge nockę z 27 na 28 spędzić na trasie dla mnie to pestka nie spać

Tez bede jak zawsze

Po spotkaniu , tych wszystkich naradach i przemysleniach, dla rozluznienia uderzamy na "saturday night" do Moby Dica do Dabrowy Rzeczyckiej . Pisze, coby sie ludzie przygotowali juz, no i wiadomo ekipa zawsze razniej , wiec zapraszamy .

Dobrze ze uprzedziles o mobim diku bo zapomnial bym ogolic pięty
BEDE !!!!
Pozdr.

tym razem bede

BEDE BEDE

To i ja moge cos pomoc i kumpla wezme

tez przyjde

Ja też będe może ktoś weżmie moją funkcje toytoy
Cytat:
2005-08-18 15:40:23, zoom pisze:
Dobrze ze uprzedziles o mobim diku bo zapomnial bym ogolic pięty BEDE !!!! Pozdr.

a depilacja kolana ty gupi ...

hheeh ja za tydzien sie pojawie heeh tzn w niedzieLe;p heeh;p POZDRO