MotoNews.pl
9 Kupilem Fiata:) (110360/0)

Kupilem Fiata:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie,sprawilem sobie fiacine i mam pytanie takie czy w poblizu opola jest ktos kto by pomogl przy wymianie paskow(rozrzad itp)no i ogolnie bo w temacie fiata jestem zielony

to jest klub starych fiatow

ale fiatow a jest jakis klub fiatow w srednim wieku?

zadkie autko, naprawde nieczesto widuje kombi. choć gdybym musial kupił bym crome bo to naprawde niedoceniany samochód.

Cytat:
2005-08-18 01:38:45, mille pisze:
zadkie autko, naprawde nieczesto widuje kombi. choć gdybym musial kupił bym crome bo to naprawde niedoceniany samochód.

no croma wypasiona, ale mniej praktyczna niz tempra w kombi.

fajne sa te tempry w kombiaku a twoja wogole siakas ladna

No to i ja się przyłącze do powitań

Niedawno otrzymałem w spadku od rodziców Fiata 125p ( mimo iż jeździłem nim już dobre 4 latka to teraz mogę oficjalnie nazwać go maj presiesem ) rocznik 84 po generalce w 92. Chętnie pogadule z innymi sympatykami "czołgów"

Tak więc witam serdecznie !!

[ wiadomość edytowana przez: Lisu dnia 2005-08-18 08:55:42 ]

[ wiadomość edytowana przez: Lisu dnia 2005-08-18 08:56:08 ]

Witamy! Powiedz jaka tam kosiarka siedzi pod maską Twojej Tempry, raczej nie powinieneś mieć problemu z wymianą rozrządu, jeśli nie jest to bardziej skomplikowane niż w 1,2 16V to luzik. BTW Tempra ładna

Cytat:
2005-08-18 08:48:47, Lisu pisze:
No to i ja się przyłącze do powitań Niedawno otrzymałem w spadku od rodziców Fiata 125p ( mimo iż jeździłem nim już dobre 4 latka to teraz mogę oficjalnie nazwać go maj presiesem ) rocznik 84 po generalce w 92. Chętnie pogadule z innymi sympatykami "czołgów" Tak więc witam serdecznie !!

Elo siema rap!! To pewnie bedziemy sie czasami widywac na ulicach włocławka

No no wrecz nawet mozesz napisac jakbys sie kiedy do Wlocka na przebiezke wybieral to sie ogarne i sie spotkamy przy coli i ciasteczkach

witamsilnik jest 1.6 i chyba 8 zaworowy(jeszcze nie zagladalem bo przeraza)a do wrocka jezdze czest to pewnie sie spotkamy

ale wrocek to nie wlocek ....tak mianem sprostowania

1. Witamy się w osobnym, specjalnie do tego założonym wątku.
2. Fajny kombiak - Tempra jeszcze ujdzie jako nie aż taki nowy Fiat .
3. Masz deske w digitalu może?
4. Ja właśnie tydzień temu podłączyłem Alan'a 28, wczoraj dodałem szczekaczke i jestem w pełni z radyjka zadowolony. To tak w ramach OT, ale chyba troche na temat .

nie deska jest analogowa,ja mam alana48plus ale alan to nie od cb

fajny fiacik
ps.W Sumie Alan mamy do siebie niedaleko, bo niecałe 35km

Cytat:
1. Witamy się w osobnym, specjalnie do tego założonym wątku.

To byś panie moderatorze podwiesił ten wątek i byłby porządek, Skąd ktoś nowy ma wiedzieć ze taki wątek gdzieś tu jest i trzeba go szukać??

Jesion, race nie jest moderatorem.

Jesion, widać że nie znasz regulaminu . Ten mówi m.in.:
5. Jesteś NOWY na naszym forum ?! Przywitaj się w tym temacie.
Jak ktoś jest nowy, to powinien zacząć od przeczytania regulaminu. Nie ma sensu żeby wątek z powitaniami wisiał - kiedy jest potrzebny mozna jednym kliknięciem wydobyć go z podwieszonego regulaminu. "Wisielców" za dużo być nie może. Z resztą tak sobie tylko z rozpędu napisałem. Gdyby kolega założył nowy temat tylko po to żeby się powitać to by było coś, ale skoro wątek o jego aucie to spox. W ogóle to musimy sie kiedyś razem napić .
No i jak słusznie zauważył Toki nie jestem już modem - teraz sami swoi...

Rejs, oki, może i jest coś takiego, ale powiedz mi kto tam zaglaca??? Ja sam jestem na forum juz długooo, jeszcze ze starej gwardii, a w życiu żadnego rgulaminu nie czytałem

Cytat:
W ogóle to musimy sie kiedyś razem napić

Słusznie, ale to nie ma związku ze sprawą

Ładna bryczka - oglądałem osobiscie.