MotoNews.pl

Jaka pizzeria najlepsza w stalowej :).

Ankieta: Najlepsza pizze w Stalowej Woli mozna zjesc:
Rustica
da Grasso
Joker
Osemka
Quattro
Corleone
Najlepsza robi Babcia Pelagia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na prosbe Czarusia stwarzam temat dotyczacy pizzeri. Za bardzo juz nie pamietam jakie to sa w stalowej, a jakie juz pozamykali, ale bede improwizowal . Niestety w powstalym juz temacie nie moglem dac ankiety wiec tamten temat usuwam . Dla tych co nie widzieli to bylo tam o glodzie, tza tzykach i pilce noznej .

Gallus zapomniales o pizzy w Cleopatrze dla mnie tam jest najlepsza

Chwile mnie nie bylo w Stw a juz nowe jakies pizzerie powstaly.Gdzie ta pelagia ?

osobiście żadko jadam pizze w stalowej wolę w Nisku Iguanę, no ale słyszałem, że dobra pizza jest w ósemce

Heh widze ze cały ulanów woli pizze z iguany popieram!!

szkoda ze w ankiecie nie są uwzględnione pizzerie z Niska. osobiście polecam w Nisku ósemke. super pizze , wieczorkami extra klimacik. naprawde warto wpadać. i dlatego zaznaczyłem ósemke. bo tak nazwa mi jakoś dobrze się kojarzy z Niska nie wymieniam Iguany bo nie bywam i nie wiem jak tam jest a Hetmańskiej nie za bardzo polecam. bo większość z was już jest pełnoletni i nie chce żeby go podrywała 14-15 latka POZDRO

byłem raz w hetmańskiej, jak dlamnie i znajomych pizza nie była rewelacyjna, a zamówienie spisywała jakaś panna i trwało to 30 min, bo to jakiś błąd zrobiła, a nie wiedziała jak się pisze, a to znowu nie mogła podliczyć, a na koniec tak mi wydała, że za pizze nic nie musiałem płacić, bo się pomyliła, niestety potem sobie policzyła na kalkulatorze no i musiałem oddać. Pech to pech.

hetmańska jest fatalna Osemka w nisku jest spoko, W iguanie nie bylem. A w Stw to Quattro, osemka fajne ale chyba da Grasso albo Rustica 2 najlepsze

[ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2005-08-19 13:45:04 ]

Brakuje w tej ankiecie Avanti

Z ostatniej chwili:

Jesli chcecie zjesc cos naprawde odlotowego to nasz Leszek poleca goraco JAJA. W razie czego to bedzie mial ich bez liku w niedz podobno :>>>

ja chyba sie skusze

Czy ktod cos wspominal o szalonych 15-stkach??

Jesli chodzi o Lesia to rzeczywiscie bedzie mial jajka, takie nowe, hamerykanskie . Gratulujemmy

pracowalem pare miesiecy w osemce w nisku i musze powiedziec ze codzien zarlem ta pizze i mi bardzo smakowala.. w stalowej tez mi smakuje (bo teraz tam jem bo tam pracuje), a poza tym to chyba najbardziej dagrasso.. rustica tez spoko, avanti srednio, w reszcie nie mialem przyjemnosci jesc, ze wzgledow czysto finansowych