Nie wchodzą biegi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem co musze wymienic,moze ktos juz mial takie cos.jak silnik zimny biegi wchodzą pięknie ,jak przejade okolo 100km.to mam problem wlączyc jakikolwieg bieg,a juz najgorzej5i wsteczny.pozdrawiam.

wymien pajaczka ja to niepomoze do wymien sprzeglo i po klopocie

Wybierak - koszt około 100pln
Tulejki przy wybieraku - koszt około 1 pln

Ja bym sprawdzil jeszcze czy masz olej w skrzyni bo może go gdzies wcieło i na zimnym skrzynia jako tako chodzi a jak sie nagrzeje to sie moze zacierac...

a ja..bym sprawdzil poduszki tak na wszelki wypadek

jeżeli na cała sytuacje ma wpływ temperatura to sprzęgło kolego cię czeka... moja diagnoza. aa tulejki przy pajaczku wymieniłbm profilaktycznie z uwagi na znikomy koszt 1PLN aaa czesto lubia sie wycierac czpień powinno wymieniać sie razem z tulejami.

Cytat:
Adminek pisze:
tulejki przy pajaczku wymieniłbm profilaktycznie z uwagi na znikomy koszt 1PLN aaa czesto lubia sie wycierac czpień powinno wymieniać sie razem z tulejami.

Co to są te tulejki przy pajączku i ten "trz(cz)pień" ?

Cytat:
2005-08-18 23:40:42, qbaj pisze:
a ja..bym sprawdzil poduszki tak na wszelki wypadek

i spisał testament

Jeśli to jest zależne od temperatury to raczej nie poduszki - u mnie łapa jedna się urwała, silnik lekko opadł na jedną stronę i biegów wogóle nie mogłem wrzucać bez względu na to czy był zimny, czy ciepły. Aczkolwiek, żeby się przed taką sytuacją ustrzec faktycznie lepiej sprawdzić poduchy, a przede wszystkim stan łap.
Pozdro.