[s] kenwood krc-859r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
radyjkojak w temacie, calkiem wysoki model kaseciaka, panel szklak, wsyztsko na miękko, wyjscie na zmieniarke itp itd, 4x40wat, 2 kolory podswietlania i inne bajery. brakuje ramki (na allegro 39zł). dodaje kosteczke iso pod radio i pod instalke z samochodu. radio ma gwarancje jeszcze chyba 9 miechów.

Jaka cena ??

aaa no tak. 150zł

Czy mogę je zarezerwować tak do poniedziałku wieczorem ??

oczywiscie. dzisiaj je wyjme z samohcodu ojca bo idzie na sprzedaz ale z seryjnym radiem. zrobie odrazu fotki oryginalne.

dzięki

ja bym bral jak cos

no jak narazie lava jest zdecydowany. jezeli cusik to dam Ci znac Pat. w sumie radyjko całkiem przyjemne

mialem takie w cd...bardzo fajne. tu to kaseciak ale zawsz emozna radyja posluchac;D

to jak lava, bierzesz?

Niestety bardzo mi przykro ale narazie będęchyba musiał zrezygnować z większości zakupów.

Moja 2-letnia córka trafiła do szpitala i mam teraz same wydatki związane z jej leczeniem.

Miałemw planach zrobienie sobie maluszka, kupienie paru rzeczy, w tym wałaśnie jakiegoś fajnego radyjka, ale zdrowie mojego dziecka jest dla mnie ważniejsze i na tym musze się narazie skoncentrować.

Tak więc sorry ale rezygnuje.

nie ma sprawy. Pat bierzesz?

taki ot na panele polecam paste do zębów i cierpliwość z 40 min i panel nowka sztuka

ponawiam oferte.
radyjko dalej do sprzedania.

up